Σελίδες

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Δασαρχείο Σιδηροκάστρου: Δασική Απαγορευτική Διάταξη Βοσκής

 




Με αποφάσεις που εξέδωσε το Δασαρχείο Σιδηροκάστρου, απαγορεύεται η βοσκή ζώων σε συγκεκριμένες περιοχές του Δήμου Σιντικής, που έχουν ανάγκη προστασίας για φυσική αναγέννηση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

Στις Παρακάτω περιοχές: 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Πες το τσοπάνη απτο Πετρίτσι ότι Εκταση 492,10 στρεμμάτων με όρια: Ανατολικά: Όρια με Δ.Τ. 85α, Δυτικά: Όρια Δ.Τ. 83β., Βόρεια: Όρια με Δ.Τ. 97α, Δ.Τ. 101α και Δ.Τ. 85α., Νότια: Όρια με Δ.Τ. 4α και Δ.Τ. 4β έχει απαγορευση βοσκής και θα σε πάρει με τις πέτρες...
    😂🤣
    Γίδια δεν είναι τα ζώα του τσοπάνη! Είναι αυτοί που βγάζουν αυτές τις ανακοινώσεις 🐑🐏
    Και να ξέρεις ο απλός πολίτης που στο διάολο είναι το όριο Δ.Τ. 83β?
    Χάρτες δεν είχατε εκεί στο χωριό σας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο ειδικούς πτυχιούχους χαρτογιακάδες τι να περιμένει κανείς?απόμακροι είναι άσχετοι ανίδεοι καί πρό πάντων δέν πάτησαν ποτε τους την Γή. για βολεμένα στά αρκουδίζιον καί προσκυνημένα κοματόσκυλα τού κάθε ανθέλληνα κιαρατά μιλάμε μόνον. Μία από τίς αιτίες τής συντελούμενης στοχευμένης "καταστροφής" μας όπως καί οι πυρκαϊές είναι καί η απομάκρυνση τών ΖΩΩΝ από τά Χωριά μας που αποφάσισαν οι εβροπέοι οπισογλέντηδες και αυτά τά μαλιστάνθρωπα ανδρείκελα εκτελούν τίς οδηγίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.