Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Η δήμαρχος για τις εργασιες στο γήπεδο

 




Νέες δηλώσεις της Δημάρχου για το θέμα του Δημοτικού Γηπέδου

Ο λόγος για τις νέες δηλώσεις είναι ότι υπάρχουν εξελίξεις…

 

Το σκεπτικό για προκάτ κερκίδα ναυάγησε για γραφειοκρατικούς λόγους, οπότε η κερκίδα που συνορεύει με το σχολείο θα παραμείνει ως έχει και θα λειτουργούν μόνο τα δημοσιογραφικά θεωρεία, δηλαδή δεν θα φιλοξενεί φιλάθλους.

Μια άλλη εξέλιξη είναι η έγκριση χρηματοδότησης από την ΠΚΜ ύψους 1.737.200 ευρώ, που θα αφορά:

1.Αποκατάσταση και ενίσχυση κερκίδων βόρειου πετάλου: Είναι αναγκαία και κατεπείγουσα εργασία, διότι οι κερκίδες στο βόρειο πέταλο του γηπέδου κρίθηκε ότι είναι ανεπαρκείς για να παραλάβουν τα φορτία που προβλέπονται από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Θα πραγματοποιηθεί δομική αναβάθμιση και αύξηση της αντοχής και δυσκαμψίας των δομικών στοιχείων, ώστε να ενισχυθεί στατικά το βόρειο πέταλο.

2.Προμήθεια και εγκατάσταση νέου χλοοτάπητα: Ο υπό κατασκευή αγωνιστικός χώρος είναι μία νέα επιφάνεια αγωνιστικής χρήσης, σύμφωνη με τις προδιαγραφές που θέτουν οι διεθνείς οργανισμοί, θα έχει υποκείμενο ορίζοντα απορροής και αρδευτικό σύστημα. Γύρω από την περίμετρο του γηπέδου θα τοποθετηθεί νέο κράσπεδο.

3.Προμήθεια και τοποθέτηση περίφραξης: Θα κατασκευαστεί περίφραξη περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.

Ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα του πως θα χρησιμοποιηθεί το υπόλοιπο ποσό από την χρηματοδότηση που είχε εξασφαλίσει ο τότε Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής.

Για το ποια θα είναι τελικά η κατάσταση με την έναρξη του πρωταθλήματος και ποια είναι τα χρονοδιαγράμματα εργασιών, μίλησε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης η Δήμαρχος Σερραίων Βαρβάρα Μητλιάγκα.

 


 

 https://www.serrespost.gr/


1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.