Σελίδες

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Δήμος Νέας Ζίχνης : Φτωχή η παρουσία του σπηλαίου Αλιστράτης

 



 

 

 

 Κειμενο Δάδνη Βαβλιακη πρώην προεδρος της ΑΕ Σπήλαιο Αλιστράτης

 Κρίμα.... αυτή η λέξη μου ήρθε στο μυαλό μόλις είδα το Σταντ του σπηλαίου Αλιστράτης στο τριήμερο tourism festival .... δίπλα βλέπουμε το Σταντ του σπηλαίου του Μαρα το οποίο έχει τρία άτομα στην βάρδια για ενημέρωση και εξυπηρέτηση του κοινού... εμείς ως σπήλαιο Αλιστράτης και Δήμος Νέας Ζίχνης ένα άτομο σε ένα άδειο περίπτερο.... λυπάμαι πραγματικά... το κοινοποιω λοιπόν και ελπίζω έως αύριο τα άτομα να γίνουν τουλάχιστον δύο και να στηθεί λίγο πιο εντυπωσιακά το περίπτερο γιατί έτσι αξίζει σε ένα σπήλαιο που κατατάσσεται ως τα καλύτερα στην Ευρώπη..... αυτά... τίποτε άλλο....

 

1 σχόλιο:

  1. Το 2028 δεν αργεί.
    Γίνονται πολλά λάθη ξανά από την δημοτική αρχή. Δυνατή και ουσιώδης αντιπολίτευση χρειάζεται και να μην υπάρχουν οι πισωπλατες μαχαιριές που υπήρξαν προεκλογικά στην παράταξη της αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.