Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

ΠΕ Σερρών : Γιατροί από τα κέντρα υγείας καλούνται να καλύψουν τα κενά στα νοσοκομεία Δράμας και Κιλκίς

 




Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των γιατρών των Κέντρων Υγείας της Π.Ε Σερρών καθώς σύμφωνα με τον Πρόεδρος τους Ιωάννη Παπαδόπουλο, από την 4Η ΥΠΕ έλαβαν την ειδοποίηση εχθές το μεσημέρι 1 Ιουλίου 2024 πως θα πρέπει για τους μήνες Ιούλιο- Αύγουστο-Σεπτέμβριο να μετακινούνται οι γιατροί προκειμένου να καλύψουν τα κενά εφημεριών στα νοσοκομεία Δράμας και Κιλκίς.

Και ενώ με δυσκολία προσπαθεί το υπάρχον προσωπικό να καλύψει τα δικά του κενά, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο καλείται την τελευταία στιγμή να ανταπεξέλθει και σε νέες προκλήσεις.

Μιλώντας στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ κρούει το καμπανάκι κινδύνου λέγοντας πως τα προγραμματισμένα ραντεβού ασθενών κινδυνεύουν να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Η κάλυψη των εφημεριών ξεκινάει με το νοσοκομείο της Δράμας. «Παίζουμε τις μουσικές καρέκλες» δηλώνει ο Πρόεδρος των ιατρών Κέντρων Υγείας.

Στο άκουσμα των “νέων” οι γιατροί αντιδρούν και ήδη σκέφτονται τις παραιτήσεις.

 https://epiloges.tv/

2 σχόλια:

  1. Τί; Τί; Από πού και έως πού; Από δικά μας κέντρα υγείας να καλύπτουν θέσεις άλλων νομών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παίρνεις να κλείσεις ραντεβού και σου λένε αυτόν και τον επόμενο μήνα δεν έχει. Τώρα θα σου λενε, ούτε τον μεθεπόμενο. Αφού μπορούν κι αφού δεν αντιδράς, πες μου τις πταίει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.