Σελίδες

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Η υπενθύμιση της ημέρας : Στην 3η καίγεται

 


 

Συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Σερρών , κάποιος να υπενθυμίσει στον πρώην δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη οτι θα πρέπει οπωσδήποτε να συμμετέχει στην συνεδρίαση .Καθως μετρά ήδη δυο σερί απουσίες και σε περίπτωση που απουσιάσει και σήμερα θα ειναι η 3η συνεχόμενη που δημιουργεί ζήτημα διαγραφής του από μέλος του Δημοτικού συμβουλίου

2 σχόλια:

  1. Πρόταση προς τους ΕΝΤΟΣ, αντηλιακό με ψηλό δείκτη προστασίας και κάτω από ομπρέλα γιατί νωρίς άρχισαν να ξεφλουδίζονται και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς δεν ισχύει στη συζήτηση της Λογοδοσίας, μιας και δεν καταγράφονται οι συμμετέχοντες... Φυσικά και δεν είναι αδικαιολόγητος στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτός καίγεται γιατί απουσιάζει παντελώς από όλες τις εκδηλώσεις ως επικεφαλής του 48% κατά δήλωσή του. Τους γράφει όλους στα π@π@άρια του. Μήπως τον είδατε τον Παναγή στις εορταστικές εκδηλώσεις της απελευθέρωσης:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.