Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Οδηγίες για την συναυλία Πορτοκάλογλου

 






Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024» , η συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Ηρώων ως είθισται τα τελευταία χρόνια.
📍Το ιστορικο Πάρκο Ηρώων (ή Ηρώο) βρίσκεται στο Τέρμα της οδού Μεραρχίας στη διασταύρωση με την Περιφερειακή οδό & πριν τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Σερρών.
ℹ️Μερικά στοιχεία για τον χώρο της εκδήλωσης
🔹Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
🔸Οι πόρτες θα είναι ανοιχτές τουλάχιστον δυο ώρες νωρίτερα της συναυλίας (21:00) για την ομαλότερη προσέλευση του κοινού.
🔹Ο συναυλιακός χώρος θα έχει χημικές τουαλέτες & καρέκλες για το κοινό.(2.000+)
🔸Σύσταση για προσκόμιση των δικών σας νερών & προμηθειών αφού δεν θα υπάρχουν μέσα στον συναυλιακό χώρο.
🔹Σύσταση για τη διατήρηση του συναυλιακού χώρου καθαρού από σκουπίδια.
🔸Ισχυρή σύσταση για προσοχή στη διέλευση του κοινού, στους δρόμους πέριξ του Πάρκου, ενώ παράλληλα η Τροχαία Σερρών θα ελέγχει την κυκλοφορία.
🔹Σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Σερρών θα μπουν τέσσερα δωρεάν δρομολόγια ( δυο προς & δυο από το Πάρκο), τα οποία θα ανακοινωθούν σε επόμενη ανάρτηση.

1 σχόλιο:

  1. πόσα θά λάβει ο "καλλιτέχνης" καί η συνοδεία του ? ποιός είναι ο χορηγός? καζάν καζάν, μήπως? ανιστόριτοι κι αχόρταγοι δείξτε ΣΕΒΑΣΜΟ τήν υστατη ώρα! τίς υπόλοιπες 364 ημέρες του ετους ειναι τό πάρκο (θεός να τό κάνει) Πάρκο Ηρώων ή αφοδευτήριο, καί σκύλων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.