Σελίδες

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Κοίτα να μαθαινεις : Κάνουν τρομερό έργο

 



 

 Βομβαρδίζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αυτοδιοικητκοι από όλες τις γωνίες του νομού και αν δεν προλαβαινουν υπάρχουν και οι ενεργοί δημότες που σπεύδουν να μας κανουν γνωστο πόσο πολύτιμοι για την τοπική κοινωνία ειναι οι ταγοί τους. Αφού τα χόρτα κόβονται , οι διαβάσεις βάφονται , οι καμένες λάμπες αλλάζουν .Μάλιστα πάντα υπάρχει η υποσημείωση οτι αυτά γίνονται για πρώτη φορά η μετά από πολλά χρονια . Ε δεν μπορουμε να αποδώσουμε τα εύσημα για το τρομερό έργο που γίνεται .


2 σχόλια:

  1. Βρε μπαγλαμάδες αυτά δε κάνατε κι εσείς τέσσερα χρόνια με τον Αλέκο; Σε κάθε μερεμέτι μας λέγατε πόσο καλή δημοτική αρχή έχουμε και πόσα έργα έχει κάνει. Έλεος πια με τις ανοησίες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπαμε το serresbomb, μετά την ήττα του Χρυσάφη, βαδίζει και παραμιλάει, διότι η ήττα του Χρυσάφη ήταν και ήττα του Serresbomb, που στήριζε εργολαβικα τον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.