Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Κάποιος να πει του αντιπεριφερειαρχη οτι σταμάτησε η καλλιέργεια ζαχαροτεύτλων

 




 Διαβάζω το δελτίο τύπου της αντιπεριφερειας Σερρων , οπου αναφέρεται οτι με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη επιτρέπεται η μεταφορά ζαχαροτεύτλων στα κέντρα συγκέντρωσης των προϊόντων, στις αποθήκες των παραγωγών ή στα εργοστάσια επεξεργασίας αυτών, με γεωργικούς ελκυστήρες ή UNIMOG , με ή χωρίς αμοιβή, κατά τις χρονικές περιόδους συγκομιδής τους όπως με γεωργικούς ελκυστήρες, UNIMOG και Φ.Ι.Χ. αγροτ. αυτοκίνητα από 1/9/2024 εως 30/11/2024 . 

Για να μεταφερθούν τα ζαχαρότευτλα θα πρέπει και να υπάρχουν και μάλλον εκεί στην αντιπεριφερεια δεν έμαθαν οτι από το 2022 το εργοστάσιο έκλεισε και έχει σταματήσει η καλλιέργεια των  ζαχαροτεύτλων



 

5 σχόλια:

  1. Να επιβάλει εδώ και τώρα πρόστιμα ο Δήμος η η περιφέρεια στο εργοστάσιο καθώς από τα χόρτα που υπάρχουν διατρέχουν κίνδυνοι και όχι να βάζουν στο κόσμακι χιλιάρικα, απλά να γνωρίζουν ότι οι πέτρες έρχονται και θα κρύβονται εν συνεχίσουν με αυτή την λογική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε βαθιά νυχτωμένοι αντιπεριφέια και δήμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μετά ρωτάτε, γιατί ο Νομος Σερρών είναι τελευταίος στην ανάπτυξη. Με κάτι τέτοιους σαν τον Σπυρόπουλο, είναι δυνατό να μην είναι τελευταίος ο Νομος Σερρών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανάρτηση - Μομφή κατα του κ.Αντιπεριφερειάρχη,
    για ανάληψη πολιτικής και αυτοδιοικητικής ευθύνης
    ένεκα ενός, εμφανώς εκ παραδρομής, ΄΄ολισθήματος΄΄,
    υπηρεσιακής γραφειοκρατίας;

    Григорий Распутин‎‎

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη εμφανώς, εκεί στην αυλή του Παναγιώτη, κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου!
      Πήρατε το έγγραφο της προηγούμενης χρονιάς, το αντιγράψατε και θεωρήσατε ότι κάνατε δουλειά!

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.