Σελίδες

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Να δεις που στο τέλος θα φταίνε οι υπάλληλοι

 


 

 Συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής και η κ Χατζηγαβριηλ προχώρησε σε διευκρινήσεις σχετικά με τα όσα ειχε πει , στην συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλιου που είχε γίνει στο αμφιθέατρο της ΚΕΔΗΣ . Η κ  Χατζηγαβριηλ δήλωσε οτι με την  φράση της <<έπεφταν σοβάδες στο κολυμβητήριο και το κρύβατε >> δεν ήταν για τον κ Χρυσανθιδη προσωπικά , αλλά για την δημοτική αρχη των Συμμάχων . Μάλιστα συμπλήρωσε οτι σίγουρα δεν μπορεί να πιστέψει οτι υπήρχε ενημέρωση ότι έπεφταν σοβάδες και το κολυμβητήριο παρέμεινε ανοιχτό . Θέση που υιοθέτησε και ο πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής κ Κουφοτολης . Ο κ Χρυσανθιδης από την πλευρα του τόνισε για μια ακομη φορά οτι ουδείς τον είχε ενημερώσει από τους υπαλλήλους ή από την τεχνική υπηρεσία για τέτοιου είδους πρόβλημα. Ξεκαθαρίζοντας οτι αν το γνώριζε το κολυμβητήριο θα έκλεινε χωρίς δεύτερη κουβέντα. 

ΥΓ : Να δεις στο τέλος να μην ακουσουμε οτι φταίνε οι υπάλληλοι  , για την κακή συντήρηση του κτηρίου , για την απώλεια του προγράμματος των 2 εκατ ευρω για την ενεργειακή αναβάθμιση , για το οτι ο κλιματισμός δεν δουλεύει εδώ και χρόνια , όπως και ο μηχανισμός για να τοποθετείται το ειδικό  κάλυμμα της πισίνας και ουδείς ενδιαφέρθηκε

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.