Σελίδες

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Δήμος Σερρών : Συνεδριάζει η δημοτική επιτροπή


 

 

Συνεδριάζει  την Τρίτη  2  Ιουλίου 2024 και ώρα  12:05 μ.μ.  στην 33η Τακτική  δια ζώσης Συνεδρίαση η Δημοτική Επιτροπή   που θα πραγματοποιηθεί στην πρώην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Κ. Καραμανλή 1, για τη συζήτηση των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

3 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ...ΣΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα είναι κόσμιοι ή θα σκληρίζουν σα τα σκυλιά; Γιατί πέρα από έναν κύκλο αυλοκολακων που θα τους ντοπαρουν και θα τους επευφημούν όλοι οι υπόλοιποι ή νευριαζουμε ή λυπόμαστε ή τους λοιδορούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλέκο έχεις νομικό δημοτικό σύμβουλο συνεργάτη σου και στέλνεις στην δημοτικη επιτροπή δυο συνταξιούχους απόφοιτους λυκείου.Ο ενας μουγκος ,ο δε αλλος νομίζει οτι αποφοιτησε από το Harvard, ανακαλύπτοντας τυπικα και γραφειοκρατικα θέματα για να αναδείξει την έλλειψη ικανοτήτων του.Δεν μας αξίζει τέτοια αντιπολίτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.