Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

ΚΕΔΗΣ : Έγιναν αναθέσεις χωρίς συμβάσεις ????

 

 

 

Πέρασαν πέντε μήνες που ανέλαβε καθήκοντα η νέα δημοτική αρχή Σερρών και ακόμη να βρεθεί άκρη  με το ύψος των  οφειλών του δήμου που προκύπτουν από αναθέσεις που έγιναν από την δημοτική αρχή των Συμμάχων με προφορική εντολή. Από την πλευρά τους αν και οι Σύμμαχοι διαφωνούν με τον ισχυρισμό της δημάρχου ότι το ποσό ξεπερνά το 1,5 εκατ ευρώ 

 αποφεύγουν να προσδιορίσουν το ύψος των οφειλών (που  έγιναν επί των ημερών τους ). Ο πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών κ Μισιρλης στην απάντηση του έκανε λόγο για αναθέσεις οι οποίες μπορεί να έγιναν μπορεί και να μην έγιναν .

Ένας
άλλος φορέας ( μετά την απορρόφηση του από τον δήμο ) που μπορεί να υπάρχουν μη συμβασιοποιημενες οφειλές είναι η ΚΕΔΗΣ. Το αν υπάρχουν η όχι το γνωρίζουν ο πρώην πρόεδρος κ Ταιρης και ο πρώην αντιπρόεδρος κ Κατιρτζογλου οι οποίοι θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σε ότι αφορά την κοινωφελή επιχείρηση .Υπάρχουν αναθεσεις που έγιναν χωρις σύμβαση ???

4 σχόλια:

  1. Ε ναι ρε παιδιά. Είναι ερωτήσεις αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑ ΦΈΣΙΑ τελειωμό δεν έχουν. Από ότι φαίνεται θα ξεπεράσουν το 1,5 εκ.ευρω. Και όμως οι συμμαχοι έχουν το θράσος και κουνάνε το δάχτυλο στην δημοτική αρχή Μητλιαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η έλλειψη κρίσης ανέδειξε την πρώτη φορά τον χειρότερο και τη δεύτερη την ακαταλληλότερη, δυστυχώς δεν είχαμε άλλη επιλογή και τώρα το πληρώνουμε δις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον οπακπα με τον δάσκαλο χρυσανθιδη και τον μαθητούδι του Γατσιό Ιωάννη να δείτε τι τέρατα έγιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.