Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Δήμος Σερρών : Γίνεται της δωρεάν μελέτης

 


 

Θα το πιστώσουμε ως  μια ακομη  επιτυχια στην νέα δημοτική αρχη του δήμου Σερρών , το οτι μετά την δωρεάν μελέτη για το νέο κολυμβητήριο - προπονητήριο  και η μελέτη για τις εργασιες επισκευής στο κολυμβητήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων γίνεται δωρεάν από εταιρεία που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη . Αυτο υποστήριξε ο δημοτικός σύμβουλος κ Χρυσανθιδης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της δημοτικής επιτροπής .Η δήμαρχος επιχείρησε να τον διαψευσει , αλλά ο κ Χρυσανθιδης επικαλέστηκε μαρτυρίες υπάλληλων του κολυμβητηρίου οτι , τεχνικοί της εν λόγω εταιρείας βρισκόταν καθημερινά στον χώρο συλλέγοντας στοιχεία , ενω συμπλήρωσε οτι υπάρχουν και φωτογραφίες .

Μάλιστα ο πρώην αντιδήμαρχος δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται από την επιτυχια της δημοτικής αρχής ( να εξασφαλισει δωρεάν την μελέτη ) .Αφού όπως είπε η εν λόγω εταιρεία με την διαδικασια της απευθείας ανάθεσης θα αναλάβει και το έργο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.