Σελίδες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Δήμος Σερρών : Ευρεία σύσκεψη για το νοσοκομείο


 

 

 

Τα προβλήματα του Νοσοκομείου Σερρών στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσίασε ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ν.Σερρών Βαγγέλης Παπαμιχάλης, ύστερα από πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ.Παπαμιχάλης τόνισε πως τα προβλήματα του Νοσοκομείου αφορούν τους πολίτες και τους φορείς όλου του νομού και θα πρέπει άμεσα (μέσα στον Ιούλιο) να γίνει μια πανσερραϊκή κινητοποίηση με μαζική συμμετοχή κόσμου, φορέων, υγειονομικών και αιρετών.

 

Ο πρόεδρος των ιατρών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις χρόνιες ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό, που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών και δοκιμάζουν τις αντοχές των γιατρών.

Τόσο η Δήμαρχος όσο και το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου εξέφρασε την πλήρη συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα της Ένωσης. Η κα Μητλιάγκα δήλωσε πως θα καλέσει τους Δημάρχους της ΠΕ Σερρών και άλλους φορείς προκειμένου να γίνει μια ευρεία σύσκεψη και συνεννόηση για λήψη πρωτοβουλιών.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθήστε την τοποθέτηση του Βαγγέλη Παπαμιχάλη κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (26/6/2024):

 


 https://www.serrespost.gr/

2 σχόλια:

  1. Έλυσε τα προβλήματα του δήμου η Μπάρμπι θα λύσει τώρα και του νοσοκομείου, βρε κατέβα από το συννεφάκι σου φτάνει τόσο αλαζονεία 6 μήνες είσαι μόνο στην εξουσία, συμπεριφορές παλαιού καλού ΠΑΣΟΚ μας θυμίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα εσύ που τη λες Μπάρμπι νομίζεις την υποτιμάς; Τον κομπλεξισμό σου βγάζεις….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.