Σελίδες

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ...

 





Ανοίγεις μαγαζί και πουλάς εμπόρευμα. Σε ποιον πουλάς; Στον εαυτό σου ή στον κανέναν; Πελατεία είναι ο κοσμάκης. Άρα για να έχει πέραση το μαγαζί πρέπει να αρέσει. Στον κοσμάκη, όχι σε σένα ή στον κανέναν,
Εκλογές. Ποια είναι  τα μαγαζιά; Τα κόμματα. Και γαμώ τα λαϊκά. Του  κοσμάκη, δηλαδή. Πλασάρουν τις ιδέες του τα μαγαζιά, τα κόμματα ντε, τις ιδεολογίες τους, το παραμύθι ντε, αλλά για να πουλήσουν δεν ξεχνάνε το σφυγμό του κοσμάκη. Του  πελάτη ντε.
Μην κατηγορείτε τα κόμματα, τα μεγάλα και τα μικρά, τα ιστορικά και της μιας χρήσεως, όταν κατεβαίνουν στις εκλογές με απίθανους στη βιτρίνα. Δήθεν αριστερά κόμματα με υποψήφιος καραδεξιούς. Κόμματα εξουσίας με υποψήφιος άσχετους. Στην πολιτική εργασία και την κομματική παραγωγή δουλειάς εντελώς άσχετους. Ο άνθρωπος είναι καλλιτέχνης, δημοσιογράφος, ποδοσφαιριστής, παρουσιαστής, δηλαδή ανήκει εδώ και δεκαετίες σ' άλλο χώρο, σ ΄άλλη σκέψη. Είναι αδύνατον να λειτουργήσει σε διαφορετικό γήπεδο. Στα τέτοια μας!
Όπως το ακούς. Στα τέτοια του  κοσμάκη. Γουστάρει να ψηφίσει αυτόνα, τον άσχετο. Τον τουρίστα της πολιτικής. Λαός είναι, κυρίαρχος όπως τον λένε. 

https://apodytiriakias.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.