Σελίδες

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Αλλάζουν ξανά τροπάρι στη ΝΔ

 




Όσο οι προερχόμενοι από τη ΝΔ αναποφάσιστοι δεν μειώνονται, τόσο μεγαλύτερες γωνίες αποκτά ο γαλάζιος προεκλογικός λόγος, ο οποίος, τους τελευταίους δύο μήνες πέρασε από …σαράντα κύματα.

Αρχικά, ο Κ. Μητσοτάκης, εισήγαγε από το Συνέδριο του κόμματος το αφήγημα του κινδύνου της πολιτικής αποσταθεροποίησης αν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν είναι το προσδοκώμενο από το κυβερνών κόμμα.

Η ανταπόκριση κρίθηκε μικρή και στο αφήγημα προστέθηκε η σημασία που έχουν για την επόμενη ευρωκοινοβουλευτική περίοδο ζητήματα όπως η διαπραγμάτευση για ένα νέο Ταμείο Ανάκαμψης, κοινά εξοπλιστικά προγράμματα στο πλαίσιο της ΕΕ ή η αναθεώρηση της ΚΑΠ.

Ούτε αυτό, όμως, κίνησε το ενδιαφέρον των πολιτών, οπότε, εσχάτως, επιστρατεύτηκε η γνωστή κινδυνολογική ρητορική σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής στον λαϊκισμό και την ασυλλόγιστη δημοσιονομική πολιτική ( σς η οποία θα οδηγήσει εκ νέου σε δύσκολες καταστάσεις την οικονομία και την κοινωνία).

Αν δεν πιάσει κι αυτό…

Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.