Σελίδες

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Μνημόσυνο στο Ν. Σούλι για τον θάνατο των Ομήρων – Αιχμαλώτων 1917-1918

 




Την Κυριακή 2 Ιουνίου  στη Δημοτική Ενότητα Νέου Σουλίου τελέστηκε μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέου Σουλίου για τον θάνατο των Ομήρων – Αιχμαλώτων 1917-1918 

Στις 8: 30 το πρωί τελέστηκε θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέου Σουλίου  υπό του Σεβασμιότατου μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. ΘΕΟΛΟΓΟΥ. Ακολούθησε μνημόσυνο για τους 350 συντοπίτες μας που ξεριζώθηκαν βίαια από τον τόπο τους το 1917 από τους Βουλγάρους και τον άδικο χαμό 130 εξ αυτών στο αφιλόξενο βουλγαρικό έδαφος.

Το μνημόσυνο τελέστηκε με την παρουσία πολιτικών προσώπων και πλήθος κόσμου 

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης .

Ακολουθησε μετάβαση στο Ηρώο Ομήρων-Αιχμαλώτων με την συνοδεία της φιλαρμονικής του δήμου Eμμ. Παππά όπου τελέστηκε επιμνημόσυνης δέησης και κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους των Αρχών. 

 https://epiloges.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.