Σελίδες

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

ΝΟΔΕ Σερρών : Οι 12 που συναντήθηκαν με τον Νικο Δένδια

 




Στις Σέρρες 12 «γαλάζιοι» επιχειρηματίες συναντήθηκαν με τον Δένδια για να τον ζυγίσουν. 
  Στο νόμο Σερρών οι δώδεκα κυριότεροι επιχειρηματίες που ιδεολογικά κινούνται στον χώρο της ΝΔ, τελευταία εμφανίζονται άκρως δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση και σχολιάζουν αρνητικά τους τοπικούς βουλευτές με τους οποίους αποφεύγουν να συναντηθούν.

Ωστόσο την περασμένη εβδομάδα οι εν λόγω επιχειρηματίες συναντήθηκαν με το Νίκο Δένδια που ως γνωστόν έχει τεθεί επικεφαλής των κομματικών κλιμακίων της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία κατά την προεκλογική εκστρατεία για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. 

Κατά την συνάντηση οι επιχειρηματίες απλώς αγόραζαν και «ζύγιζαν» τον Νίκο Δένδια για την επόμενη μέρα.

Η ελεύθερη αγορά έχει την δική της ζυγαριά.

Α.Ο. 

 https://www.ieidiseis.gr/

2 σχόλια:

  1. Αφού βάζεις τίτλο "Οι 12 που συναντήθηκαν", το οριστικό άρθρο σημαίνει πως τους ξέρεις!
    Που πήγε η σημείωση ( όλα τα ονόματα );

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H δευτερη θητεία Μητσοτάκη είναι ήδη μία παταγώδης αποτυχία. Το επιτελείο του ΥΠΟΟΙΚ είναι τραγωδία, οι ελευθεροι επαγγελματίες βάλλονται απο τους άσχετους Χατζηδάκη - Θεοχάρη, η Β. Ελλάδα είναι παρατημένη στην τύχη της και σε συνδυασμό με τους άσχετους τοπικούς παράγοντες που κοιτούν μόνο το δικό τους πολιτικό όφελος θα αναδείξουν τον Βελόπουλο σε 2η δύναμη. Και μετά θα απορούν τίέγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.