Σελίδες

Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Πανσερραικος : Μονο χειροκροτημα για την U15

 


 

 

” Δεν υπάρχει λόγος για στεναχώρια. Ποδόσφαιρο είναι. Κάνατε μεγάλη προσπάθεια,σας αξίζει χειροκρότημα, συγχαρητήρια σε όλους”. Με αυτά τα λόγια ο Σάββας Κωφίδης έδωσε το στίγμα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη. Στον τελικό αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στο final4, η ομάδα μας δεν τα κατάφερε, ηττήθηκε με 0-1 από τον Άρη και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα, παίρνοντας χειροκρότημα από τους φιλάθλους, καθώς αν μη τι άλλο η προσπάθεια της ήταν αξία συγχαρητηρίων και επιστέγασμα μιας εξαιρετικής χρονιάς. 

Στον αγώνα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές μπήκαν αγχωμενοι στο γήπεδο, σε σχέση και με προηγούμενα ματς, λόγω της σημασίας του παιχνιδιού και αυτό φαίνονταν πολλές φορές. Όπως φαινόταν και η κούραση, καθώς μόλις το περασμένο Σάββατο έκαναν υπερπροσπάθεια για να περάσουν από τα Γιάννενα.

Η ομάδα μας είχε την κατοχή, προσπαθούσε να παίξει σωστά, ωστόσο ο Άρης γινόταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να κάνει μεγάλη ευκαιρία μέχρι το 38′, όταν και εκμεταλλευόμενος ένα λάθος κατάφερε να πάρει προβάδισμα με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τα προβλήματα, καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Σκερλετιδης φέρνοντας αλλαγές στη διάταξη και ο Ζαφειριάδης ένιωθε ενοχλήσεις, η ομάδα μας έβγαλε πάθος. Προσπάθησε να μπει στο ματς, το οποίο απέκτησε τρελό ρυθμό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω. Η άμυνα όπως ήταν λογικό βρεθηκε εκτεθειμένη, αλλά ανταπεξηλθε στα δύσκολα. Μάλιστα λίγο πριν το φινάλε ο Άρης κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Βαγιωνας το απέκρουσε κρατώντας μας στο ματς. Στο 78′ χάθηκε η ευκαιρία του αγώνα με τον Σαββίδη να σεντραρει από δεξιά και τον Τσιλιγγίρη εξ επαφής να πλασάρει άουτ και το τελικό 0-1 ήταν το σκορ του αγώνα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ( Σ. Αναστασιάδης – Α.Κούτλας): Βαγιωνάς, Πέτσας, Μόμτσιος Σιδηρόπουλος, Κουρτίδης, Κωνσταντινίδης, Σκερλετίδης, Τσιλιγγίρης, Καλπακίδης, Ζαφειριάδης, Σαββίδης, ενώ ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Τάφα, Παρασχάκης, Γκουντενουδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.