Σελίδες

Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Σέρρες : Η Οδός Βενιζέλου - Ο δρόμος που μισεί τους πεζούς

 



Η οδός Βενιζέλου στις Σέρρες  , δεν είναι ένας δρόμος απόμακρος και έρημος. Στην οδό στεγάζεται πλήθος επιχειρήσεων, η κίνηση των αυτοκινήτων είναι έντονη, σε πολυκατοικίες και σπίτια κατοικούν πολίτες όπως και στις γύρω περιοχές. Καθημερινά εκατοντάδες  άνθρωποι μετακινούνται στον δρόμο, πηγαίνοντας στις δουλειές τους ή στα σπίτια τους.

Αν πρέπει να μετακινηθούν με τα πόδια όμως, εκείνο που τους παρέχει η οδος είναι… ένας σωρός εμπόδια, από κολώνες της ΔΕΗ , ανύπαρκτα πεζοδρομια , σπασμένα και ξεριζωμένα πλακάκια και φουσκωμένες από τα δέντρα επιφάνειες μέχρι και άλλες… εκπλήξεις στα πεζοδρόμια, που επί χρόνια κανείς δεν έχει επισκευάσει.

Η νέα δημοτική αρχή πιστεύουμε οτι θα πρέπει να ασχοληθεί με το πρόβλημα . Μην ξεχνάμε οτι ειναι η  οδός ειναι και μια ( ίσως η σημαντικότερη είσοδος ) της πόλης

1 σχόλιο:

  1. Ο Χρυσάφης και οι συμμαχοι, δυστυχώς 4 χρόνια και για την οδό Βενιζέλου δεν κάνανε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.