Σελίδες

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : ¨¨ Σημάδια διάλυσης¨¨¨ ..... με το καλημερα

 


 

 Το 2023 τελευταία χρονια της θητείας του προηγούμενου δημοτικου συμβουλίου Σερρών . Το σώμα βρισκότανε σε διάλυση αφού οι απουσίες σε κάθε συνεδρίαση ήταν πολλές . Φαίνεται οτι   την ίδια εικόνα αρχίζει να παρουσιάζει και το νέο δημοτικό συμβούλιο .

Στην πρόσφατη συνεδρίαση  στις 29 Απριλίου .Από τα 35 μέλη απουσίαζαν τα 6  ,με το που ξεκινησε η συνεδρίαση πριν ακομη από την συζήτηση του 1ου θέματος αποχώρησαν ακομη τέσσερις .

Άλλοι τέσσερις αποχώρησαν με την ολοκλήρωση της συζήτησης του 1ου θέματος

Ένας αποχώρησε με την ολοκλήρωση της συζήτησης του 2ου θέματος και ακομη ένας μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης του 16ου θέματος .

Σύνολο λοιπόν 16 από τους 35.  

Και είμαστε ακομη στον 4ο μήνα της θητείας τους .Και ακομη ηχούν στα αυτια μας , οι υποσχέσεις τους  πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου οτι θα ειναι παρόντες για να εργαστούν για το καλο του τόπου 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

3 σχόλια:

  1. Γιατί δε γράφεις από ποια παράταξη ήταν οι αποχωρήσαντες. Γιατί οι σύμμαχοι είναι αυτοί που την κοπάνησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φήμες, πως οι μισοί και παραπάνω πηγαίνουν μόνο και μόνο για την παρουσία και την ημερήσια αποζημίωση (σχεδόν 40άρι) ελέγχονται ως κακοήθειες!!! Ρε δε μας παρατάτε εάν δε θέλετε γιατί το ότι δεν μπορείτε το αποδείξατε, παραιτηθείτε, ίσως ο επόμενος θέλει και μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως αποδεικνύεται οι σύμμαχοι όσο είχαν καρέκλες διαλαλούσαν για το καλό του δήμου. Τώρα που χάθηκε η ταμπακιέρα ούτε που τους νοιάζει ( άλλος στα χωράφια του, άλλος στα μαθήματα του, άλλος στα άλογα του,άλλος στα στεφάνια των εφέδρων, κλπ). Έχουν εκλέξει το 80% των τοπικών των χωριών και αντί να ενδιαφέρονται και να προσπαθούν να απαιτούν για τα χωριά που τους υπερψήφισαν, έχουν να μιλήσουν με τους προέδρους από τον Οκτώβριο. Οπότε και εδώ πέφτει το παραμύθι "τα χωριά είναι αδικημένα". Μόνο για τις εκλογές τα θυμούνται με πολλά "θα".
    Οι εντός είναι νωρίς να κριθούν αν και ήδη κουτσαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.