Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Ούτε Κουβέντα για την ταμπακιέρα σύντροφοι

 


 

 Την άρνηση της πρώην υποψήφιας δημάρχου και περιφερειακής συμβούλου κ Σαραντίδου ( εργάζεται στην ΔΕΥΑΣ ) να συμμορφωθεί με την απόφαση του δήμου να μην παρκάρουν τα Ι.Χ οχήματα τους εντός του αμαξοστάσιου του δήμου .Ανέδειξε ο αντιδήμαρχος κ Καδης ο οποίος μίλησε σε ρεπορταζ της Βαιας Βαιδου για το ΔΙΚΤΥΟ . Απάντηση στα όσα είπε ο κ Καδης έρχεται να δώσει η κομματική οργάνωση του ΚΚΕ ( στέλεχος του οποίου ειναι η κ Σαραντίδου ) , και μάλιστα εξαπολυει σφοδρή επίθεση στον αντιδήμαρχο ¨¨βλέποντας ¨¨ πίσω από την απόφαση προσπάθεια δίωξης της κ Σαραντιδου λόγω των πολιτικών της πιστεύω. Αποφεύγοντας να μιλήσει για την ταμπακιέρα αν πράγματι οφείλει η εργαζόμενη να συμμορφωθεί με την απόφαση του δήμου .

 

ΥΓ : Η κ Σαραντιδου απέφυγε να απαντήσει , κάτι που οφείλουν να πράττουν τα πολιτικά πρόσωπα .Το να επιλέξει να ¨¨κρυφτεί ¨¨ πίσω από τους συντρόφους του κόμματος και μάλιστα για ένα θέμα  καθαρά προσωπικό .Το αφήνουμε στην προσωπική σας κρίση


2 σχόλια:

  1. Μεγαλύτεροι φασίστες και κομπλεξικοι από τα ορφανά του Στάλιν και του Μάο δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος κυρία Σαραντιδου. Εκτεθηκατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.