Σελίδες

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Ευτυχώς ( για κάποιους ) αποχώρησε ( μερος 1ο )

 



Μάιος του 2023 και ο Γιώργος Τσιμερικας ανακοινώνει αιφνιδιαστικά την απόφαση του να αποχωρήσει από την μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών . Βέβαια μόνο κεραυνός εν αιθρία  ( για όσους γνώριζαν ) δεν ήταν η ανακοίνωση .Το γιατι αποχώρησε ( σίγουρα όχι γιατι πιέστηκε από κάποιους ) .Μπορούμε πλέον να το αναλύσουμε .

ΥΓ: Ο ίδιος αν και θα μπορούσε να πει πολλά επέλεξε την σιωπή ...

Συνεχίζεται 

7 σχόλια:

  1. Όπως ο Βασίλης, ένα πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέμα χωρίς νόημα και ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν λέτε "ανακοίνωσε" εννοήτε στον κλειστό κύκλο της παράταξής του διότι έως τώρα δεν υπάρχει ούτε μια λέξη γραπτού ή προφορικού του λόγου, να εξηγεί την αποχώρησή του. Πριν το αναλύσετε εσείς λοιπόν μήπως πρέπει να αναλάβει την υποχρέωση να πει τα πράγματα όπως είχαν. Γιατί τα "αστέρια" λάμπουν παντοτινά με τα "βατράχια" να κρύβονται στους βάλτους, αποκάλυψη τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί όταν διαπίστωσε ότι σε περίπτωση εκλογής, τα "δυνατά" του στελέχη, ήταν ανίκανοι και λαμόγια, ενώ ο κύριος τσιμερικας είναι ένα δίκαιος και νομοταγής πολίτης. Προτίμησε να μην κατέβει απτό να εκτεθεί. Τίμιος.
    Σε όλους μας τους Έλληνες μας αξίζουν να μας κυβερνούν ανίκανοι, άχρηστοι, λωποδύτες και απατεώνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ. Τσιμερίκα, ήθελες και να διοικήσεις ολόκληρο Δήμο και δεν μπόρεσες να τα βάλεις και να διώξεις 2-3 λαμόγια από την παράταξή σου, ευτυχώς αποχώρισες νύχτα, δυστυχώς τα φορτώθηκε η άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σχόλιο γιατί δεν το βάλατε ρε λιγουρια;
    Ήταν η μόνη αλήθεια για τον φαντάρο χωρίς πολιτική αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είχε δίπλα του τον λουλούδοπολη να θέλει να κάνει κουμάντο παντού τη περιμένατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.