Σελίδες

Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Μια συνέντευξη κατώτερη των προσδοκιών

 


 

 Τέσσερις μήνες περίμεναν οι δημότες την συνέντευξη της δημάρχου Σερρών κ Μητλιαγκα . Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα διαρρέονταν από το περιβάλλον της παράταξης των ΕΝΤΟΣ  , οτι όταν ολοκληρωνόταν ο έλεγχος και υπήρχε πλήρη εικόνα για το τι παρέλαβαν .Θα δινόταν συνέντευξη τύπου οπου θα υπήρχαν και πολλές αποκαλύψεις .

Μάλλον όταν τα διέρρεαν δεν ήξεραν τι θα παραλάβουν γιατι αν συμπεράνουμε από τα όσα είπε η δήμαρχος. Βρήκαν τα πάντα σχεδόν τακτοποιημένα . Μα θα μου πεις και αυτά που κατήγγειλαν τα ξέχασαν.

Αυτοκινητοδρομιο . Όλα στο φως υποσχόταν  ( με αφορμή τα πλαστά εισιτήρια ) .  τρεις μήνες μετά που ανέλαβαν ακομη ψάχνουν τον διακόπτη να ανάψουν το φως.

ΚΕΔΗΣ . Εκείνο το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου η δήμαρχος ακόμη δεν βρήκε χρόνο να το διαβάσει , ο αντιδήμαρχος κ Κουφοτόλης ?? 'Ασε που τώρα που η επιχείρηση μπήκε σε εκκαθάριση  μάλλον ισχύει το νερο και αλάτι

Μέχρι την ημέρα της συνέντευξης διέρρεαν οτι οι οφειλές ( χωρίς να υπάρχει ανάθεση ή σύμβαση ) δήμου σε προμηθευτές ξεπερνούσε τα 2 εκατ  .Τελικά δια στόματος δημάρχου έπεσε στις 700 χιλ 

Στο θέμα του νέου κολυμβητηρίου ( πάρκο Ομόνοιας ) , της κοιλάδας Αγίων Αναργύρων ( χαμένη χρηματοδότηση) , γήπεδο Πανσερραϊκού , σχολική στέγη στρατόπεδα 

Η δήμαρχος περιέγραψε την κατάσταση αλλά απέφυγε να βάλει στο κέντρο του κάδρου των ευθυνών την δημοτική αρχή των Συμμάχων .Οπότε συνειδητά επέλεξε να κλείσει τό κεφάλαιο των πιθανών ευθυνών των Συμμάχων .Πλέον από δω και πέρα οι ΕΝΤΟΣ θα έχουν την πολιτική ευθύνη για όσα θα φταίνε και για όσα δεν θα φταίνε ( δική τους επιλογή ). 

Το αν έπραξαν σωστά ???  Όποιος παρακολουθεί τις συνεδριάσεις της δημοτικής επιτροπής και του δημοτικού συμβουλίου όπου πλέον οι Σύμμαχοι έχουν μονίμως σηκωμένο το δάχτυλο .Μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του

.

4 σχόλια:

  1. Καλόπαιδα του Serresbomb χρόνια πολλά.
    Τι περισσότερη ζημιά θέλατε να αφήσει πίσω του στον Δήμο Σερρών ο σύμμαχος σας Χρυσάφης για να πείτε, ότι αυτός ο άνθρωπος όχι μόνον δεν έκανε τίποτα, αλλά έκανε και ζημιά φεύγοντας από τον Δήμο Σερρών;
    Λίγα είναι οτι:
    - Άφησε 700.000 ευρώ φέσια.
    - Έχασε 2 εκ ευρώ έτοιμη χρηματοδότηση που βρήκε από την δημοτική αρχή της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων για το παλιό Κολυμβητήριο, με αποτέλεσμα τώρα το παλιό κολυμβητήριο να είναι κλειστό.
    - Βρήκε έτοιμη χρηματοδότηση 5,5 εκ. ευρώ για το νέο Κολυμβητήριο Ομόνοιας από την προηγούμενη δημοτική αρχή της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων, στα οποία πρόσθεσε άλλες 900.000 ευρώ ο Καραμανλής και επί 4 χρόνια ο Χρυσάφης δεν ξεκίνησε καμία εργασια στο νέο Κολυμβητήριο Ομόνοιας.
    - Έφυγε ο Χρυσάφης αφήνοντας κλειστό το δημοτικό γήπεδο.
    -Τέσσερα χρόνια δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα των στρατοπεδων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το θέμα αυτό να πάει στα δικαστήρια.
    - Τέσσερα χρόνια δεν ασχολήθηκε επίσης καθόλου με τους ξενώνες της Χρυσοπηγης με αποτέλεσμα οι ξενώνες τώρα να καταρρέουν.
    Αυτά είναι μερικές από τις μεγάλες ζημιές που έκανε στον Δήμο Σερρών ο σύμμαχος σας Χρυσάφης καλόπαιδα του Serresbomb. Τι άλλο κακό έπρεπε ακόμη να κάνει ο σύμμαχος σας Χρυσάφης για να καταλάβετε επιτέλους, ότι ο Χρυσάφης ήταν ένας καταστροφικός Δήμαρχος για τον Δήμο Σερρών;
    Καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Αγγελιδη δεν βαρέθηκες να κατηγορείς τον Χρυσάφη;
      Εσένα ο κόσμος σε μαύρισε με 11% και τολμάς να βγαίνεις από το καβούκι σου;

      Διαγραφή
  2. 5 χρόνια είναι θα σου περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε πασοκια έλεος ρε σταματήστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.