Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ποιοι ήταν παρόντες στην συνάντηση Χρυσαφη - Φωτιάδη ????

 



Άνοιξη του 2022 και στον Αη Γιάννη λαμβάνει χώρα μια από τις πολλές συναντήσεις (η πρώτη έγινε το καλοκαίρι του 2019 μετά τις εκλογές τις αυτοδιοικητικές ) του δημάρχου Αλεξάνδρου Χρυσάφη με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ Στέφανο Φωτιάδη.Η ιδιαιτερότητα της συνάντησης είναι ότι εκτός των δύο ανδρών το παρόν δίνουν και δημοτικοί σύμβουλοι (ένας από τους συμμάχους και οι υπόλοιποι από την παράταξη Φωτιάδη ). Προς τι η αναφορά σε αυτήν την συνάντηση;;;

Τα όσα ειπώθηκαν εκείνη την ημερα και τα όσα ακολούθησαν μέχρι τις εκλογές . Απέδειξαν πόσο πολιτικά αφελής ήταν ο επικεφαλής της Συμμαχίας που πίστευε ότι θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος με ψηφοδέλτιο Εθνικής Ελλάδος.

4 σχόλια:

  1. Χρυσαφη μας διέλυσες την ομάδα και κατάφερες να τρέχεις μονος και να χάσεις. Ποσες φορες στα ειπαμε και απο κοντα τα λαθη σου και εσυ εκανες του κεφαλιού σου . Με την ομαδα προ τετραετίας κέρδισες περπατώντας τις εκλογες. Αντι να πιστεψεις στην ομαδα σου εσυ πηρες ατομα τα οποια ο κοσμος τα ειχε γυρισει την πλατη. Βλεπε Χρυσανθίδη χραπα σταλακτη μπουρβανη Μουρατίδη και αλλους πολλους. Τωρα μη μουτσοκλαιγεσε. Στα είπαμε στα λέγαμε... Εσυ και μονο φερεις την ευθύνη. Ακομη και μια καρεκλα να εβαζε απέναντί σου θα έχανες γιατί κατάφερες να σε βρίζει ολη η Πόλη. Αν σε κατι που ειπα λεω ψεματα μη το περάνατε το Μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι συμμαχοι για να μην αδικούμε τον Φωτιάδη, ο Φωτιάδης θα ήθελε πολύ στις δημοτικές εκλογές του 2023 να είναι ο Χρυσάφης μόνος του χωρίς αντίπαλο, αλλά η πίεση των Σερραίων δημοτών ήταν πολύ μεγάλη, που θέλανε να βρεθεί ένας οποιοσδήποτε αντίπαλος απέναντι στον Χρυσάφη, προκειμένου να διώξουν τον Χρυσάφη.
    Ο Φωτιάδης ήταν άψογος απέναντι στον Χρυσάφη και στην συμμαχία και δίπλα στην Δημοτική αρχή Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφελής ο Χρυσάφης.., περισσότερο αφελής ο Φωτιάδης και οι σύμβουλοί του, αντί να ασκήσουν έλεγχο και να είναι χρήσιμοι, κοιτάξανε να βολέψουν τα δικά τους παιδιά, με ανύπαρκτη και ύποπτη αντιπολίτευση. Συνδιαλέχτηκαν ξέροντας πως δεν υπάρχει αύριο για αυτούς και έτσι ήταν. Δυο συγκεκριμένους δρόμους να έστρωνε τον τελευταίο μήνα και μια απόχη από τα social να έκανε ο Χρυσάφης, 15 ημέρες πριν τις εκλογές, θα είχε 55%. Αν δε, έβγαινε σε αντιπαράθεση με πολιτικά επιχειρήματα απέναντι στους ΕΝΤΟΣ, δε θα υπήρχαν, η Βαρβάρα ήταν στα χαμένα και τι να δικαιολογούσε, τη συμπόρευση. Κι ας ήταν ανεπαρκής κι ας ήταν η χειρότερη Δημοτική Αρχή. Αυτοκτόνησε πολιτικά, όχι από αφέλεια αλλά από έπαρση και αλαζονεία. Ένα δίκιο το είχε όμως, αντίπαλο δεν είχε και αυτό φαίνεται τώρα. ΕΝΤΟΣ, 3 μήνες είχαν να προετοιμαστούν και 4 διοικούν και έχουν και τους "έμπειρους" και ψάχνουν ακόμη να βρούνε βήμα. Μήπως φταίει που δεν είχαμε φιλαρμονική και μουσικό να τη διευθύνει, άιντε τώρα έχουμε, όλοι στη σειρά, εμπρός μαρς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δημοτική αρχή των εντός είναι άκρως επικίνδυνη. Ελπίζω το ΣτΕ να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.