Σελίδες

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : Έχετε γράμμα


 

 

 Τον Μάρτιο έγινε γνωστο  απεντάχθηκε  από το Ταμείο Ανάκαμψης το έργο της ΔΕΥΑΣ που αφορούσε την Μονάδα Ηλιακής Ξήρανσης της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων(Βιολογικός Καθαρισμός) .Τοτε κατά την συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου δημοτική αρχή και αντιπολίτευση συμφωνησαν οτι φταίνε οι εργολάβοι η δικαστική διαμάχη των οποίων .Ήταν η αιτια που το έργο δεν μπορεσε να συμβασιοποιηθει έστω και με προσωρινό ανάδοχο μέχρι της 31/1/2/2023 .

Μάλιστα η δήμαρχος έκανε αναφορά και σε παρόμοιο έργο του δήμου Εμμανουήλ Παππα .Το οποίο όπως είπε έχει χαθεί και εξέφρασε την απορια γιατι ο δήμος προχώρησε στην ανακήρυξη προσωρινού ανάδοχου του έργου.Αφού από την στιγμη που δεν θα χρηματοδοτηθεί ο δήμος πιθανότατα να υποστεί οικονομική ζημιά από τις αγωγές του αναδόχου του έργου που δεν θα γίνει . Αυτά πριν δυο μήνες , γιατι χθες ο δήμος Εμμανουήλ Παππα ανακοίνωσε  

την υπογραφή Σύμβασης έργου 4,7 εκ. ευρώ για την εγκατάσταση αγωγών μεταφοράς λυμάτων προς τη ΕΕΛ 

Τωρα πως ο δήμος Εμμανουήλ Παππα τα κατάφερε και ο δήμος Σερρών οχι . Μενει να απαντηθει

3 σχόλια:

  1. Να ερωτηθεί όμως η δήμαρχος γιατί το έχασαν και γιατί το πήρε ο Εμμ. παππά και γιατί μίλησε για άλλο δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που είστε ακόμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για αυτό πάλι στον Χρυσάφη θα ρίξουν την ευθύνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.