Σελίδες

Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Η διαπίστωση της ημέρας : Ούτε πρωτοδικείο ούτε ξενοδοχείο σύντροφοι

 


 

 

 Νόμος του κράτους ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας. Όπου μεταξύ άλλων  καταργεί και το ειρηνοδικείο Νιγριτας . Η νεα δημοτική αρχή στο μέτρο των δυνατοτήτων της έκανε οτι μπορούσε , και στην Αθήνα στο υπουργειο δικαιοσύνης πήγε η δήμαρχος ( και οχι μόνο μια φορά  )  και πόρτες πολιτικών χτύπησε για να συνδράμουν την προσπάθεια της . Αυτά γιατι διαβάζω οτι στην αντιπολίτευση υπάρχει μια προσπάθεια να το χρεώσουν στην δήμαρχο . Να θυμίσουμε οτι στην θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Έκλειναν υποκαταστήματα τραπεζών και η τότε δημοτική αρχή πανηγύριζε γιατι νόμιζε οτι τα κρατούσε ανοιχτά .

Όμως αν θέλουμε να επιριψουμε μια ευθύνη ειναι σε όσους από το πολιτικό προσωπικό της ΠΕ Σερρών είχαν διαβεβαιώσει την δήμαρχο ότι οχι μόνο το ειρηνοδικείο θα παραμείνει αλλά θα αναβαθμιστεί σε πρωτοδικείο. Μάλιστα ήταν τόσο σίγουροι για την επιτυχή κατάληξη της προσπάθειας που είχαν βρει και τον χώρο να στεγαστεί και αυτός ήταν το ξενοδοχείο ΓΕΡΑΚΙΝΑ . Βέβαια το τραγικότερο ( και αυτό η δημοτική αρχή που ειναι άπειρη και στα πρωτα της βήματα ,ας το λάβει υπόψιν της για τις μελλοντικές της διεκδικήσεις ) .Οτι αυτοί που υποτίθεται οτι μαχόταν για να παραμείνει ανοιχτό. Οχι απλά ψήφισαν να κλείσει , αλλα δεν έδωσαν ούτε την μάχη για την τιμή των όπλων . Να πάρουν τον λόγο ( βρε αδελφε ) κατά την συζήτηση του ν/σ στην βουλή και να καταγράψουν την διαφωνία τους και την διαφοροποιήση τους .

Και τι να πεις και στον σμπιρο που σιγοτραγουδαει Βασίλη Παπακωνσταντινου <<Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.