Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Λάθος ανάγνωση -Μετεξεταστέοι με το καλημέρα ( μέρος 2ο )

 


 

 Συνέχεια της ανάρτησης μας  

 

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Λάθος ανάγνωση -Μετεξεταστέοι με το καλημέρα ( μέρος 1ο )

 

 Γιατί έχασαν τις εκλογές οι Σύμμαχοι ???

Γιατι η κρίσιμη μειοψηφία του εκλογικού σώματος . Που ψηφίζει με το μυαλό και όχι την καρδιά και το συναίσθημα ( κόμμα ,φιλίες , συγγένεια ) τους μαύρισε στην κάλπη.

Τους τιμώρησε για την ανακολουθία λόγων  ,υποσχέσεων και έργων.

Τους τιμώρησε για την πολιτική αλαζονεία στην άσκηση διοίκησης

Τιμώρησε το πολιτεύεστε στην λογική όλα είναι εικόνα.

Τους τιμώρησε για την στελέχωση του δήμου ( μεταβλητούς υπαλλήλους ) με πρώην η εν δυνάμει υποψηφίους

Εν κατακλείδι τιμωρήθηκε η Λουδοβίκεια λογική το κράτος είμαι εγώ.

Αυτή την ψήφο τιμωρίας - διαμαρτυρίας εισέπραξαν οι ΕΝΤΟΣ και έγιναν δημοτική αρχή 

Αντιλήφθηκαν τι εντολή πήραν από το εκλογικό σώμα ??? Μέχρι σήμερα όχι

Στο κομμάτι της παραγωγής έργου είναι νωρίς για να κριθούν , υπάρχει η ανοχή και η πίστωση χρόνου .Ο χρόνος θα αρχίσει για την αξιολογηση του  μετρήσιμου αποτέλεσματος από 1/1/2025

Όμως στον τρόπο άσκησης διοίκησης τα πρώτα δείγματα γραφής είναι αρνητικά .

Οι δαιμονοποιημενες απευθείας αναθέσεις ( νόμιμη διαδικασία ) με το καλημέρα έγιναν χρήσιμο εργαλείο με την δικαιολογία μαλιστα ότι τα ίδια κάναν οι Σύμμαχοι.

Στην στελέχωση του δήμου ( μετακλητοί ) μια απο τα  ίδια με τους Συμμάχους 

Στην άσκηση εξουσίας ?? Το ότι με το καλημέρα υπάρχουν ομάδες , υποομάδες και ένα κλειστό ολίγομελες σύστημα εξουσίας τα λέει όλα

 Τέλος εκεί που δείχνουν με το καλημέρα να ξεπερνούν τους Συμμάχους είναι στο όλα είναι εικόνα. 120 μέρες μέτρα ως δήμαρχος  κ Μητλιαγκα και είναι πολλές οι ημέρες από το σύνολο των 120 που δημιουργούνται ερωτηματικά αν βρίσκει χρόνο να ασχοληθεί με τις υποχρεώσεις της ως δημάρχου ( σχεδιασμός έργου ) αφού το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας καταναλώνεται η σε συναντήσεις με συλλόγους σχολεία φορείς κ.λ.π η με την παρουσία της σε πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις .Ήδη το εκλογικό σώμα που τους έδωσε την νίκη άρχισε να γκριζάρει

Συνεχίζεται με το 3ο και τελευταίο μερος

 

6 σχόλια:

  1. Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Το εκλογικό σώμα απολαμβάνει να βλέπει τον αλεκο να ανεβάζει τόνους και να μη μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του. Θεία δίκη λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ίδια θα λέμε; Ο κόσμος ψήφισε Βαρβάρα για να διώξει τον Χρυσαφη. Ήταν ψήφος καθαρά αντίδρασης. Τώρα όντως για να ξαναβγεί θα πρέπει να μην υπάρχει αξιόλογος αντίπαλος στις επόμενες εκλογές. Και προς τα εκεί οδεύουμε. Αν κάνει και κάποια έργα που τα πήρε έτοιμα από Χρυσαφη Καραμανλή προβλέπω να κατέβει μόνη και να βγαίνει Δήμαρχος για πολλές πενταετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα διαφωνήσω αγαπητέ συμπολίτη μου. Απλά θεωρώ ότι αν γίνει συνένωση των δήμων, ο κύριος Νότας με το τεράστιο έργο του σε έναν "δεξιό" δήμο και με την στήριξη των γραφείων, θα είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ κύριε Δήμο τα γραφεία δεν βοηθάνε. Είναι παραμύθι αυτό. Ο Νοτας μόνο αν ενωθεί με την ομάδα πρώην εκλεγμένων της Συμμαχίας έχει ελπίδες. Φυσικά να μείνουν έξω Χρυσαφης και Μισιρλής που δημιούργησαν αντιπάθειες.

      Διαγραφή
    3. Εσύ κοιμάσαι, ξυπνάς, τον κυρ Δήμο ονειρεύεσαι...
      Αυτό άλλος το έγραψε.
      Καλό Πάσχα.

      Διαγραφή
  3. Δεξιός ναναι και ότι ναναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.