Σελίδες

Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Λάθος ανάγνωση -Μετεξεταστέοι με το καλημέρα ( μέρος 1ο )

 


 

Απαράβατος κανόνας στην πολιτική είναι μετά από μια εκλογική μάχη 

Είτε χάνεις είτε κερδίζεις να κάνεις την  ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος ώστε να δεις ποιοι και γιατί σε ψήφισαν ή δεν σε ψήφισαν . Στην παράταξη της Δημοτικής αρχής των ΕΝΤΟΣ αυτή η ανάλυση δεν έγινε ποτέ .

Βέβαια υπήρξαν κάτι διθυραμβικές αναλύσεις περί στρατηγών υποστρατήγων , γκουρού  Δαλάι Λάμα  κ.λπ τα οποία μάλλον ( ήταν στην μετεκλογική μαχη  ) για το οποίος είχε μεγαλύτερο μερίδιο στην νίκη.

Τι λέει λοιπόν η ανάλυση, ότι από το 48% και κάτι που έλαβαν οι ΕΝΤΟΣ οριακά το 30% επέλεξε συνειδητά ΕΝΤΟΣ το υπόλοιπο 18%  ήταν η ψήφος τιμωρίας των Συμμάχων. Και για όσους  θα διαφωνήσουν θεωρώντας ότι είμαστε υπερβολικοί για το 30% . Θα θυμίσουμε ότι η δήμαρχος και σχεδόν όλοι από την σημερινή ηγετική ομάδα .Έλαμψαν στα 3,5 χρόνια δια της αφωνίας τους και της ταύτισης τους με την δημοτική αρχή των Συμμάχων. Ενδεικτικό πιθανόν το πόσο έπεισαν οι προεκλογικές θέσεις της παράταξης Των ΕΝΤΟΣ τους ψηφοφόρους ήταν το εκλογικό αποτέλεσμα στα χωριά .Μπορεί να το προσπερνούν  με την δικαιολογία ότι υπήρχαν λίγοι υποψήφιοι

 Αλλά γίνεται συνειδητά για να καλυφθεί  η αδυναμία εύρεσης υποψηφίων που οφείλεται στο ότι η υποψήφια τότε δήμαρχος ήταν παντελώς άγνωστη . Σήμερα 7  μήνες  μετά τις εκλογές δεν ξέρουμε αν έχει μειωθεί κατά το ελάχιστο αυτό το έλλειμμα αναγνωρισιμότητας. Για να μην  θυμίσουμε ( επανερχόμενοι στο θέμα των αρχιτεκτόνων της νίκης ) ότι αν δεν έβαζαν  πλάτη κάποιοι  λίγες μέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας κατάθεσης ψηφοδελτίου και δήλωση υποψηφιότητας. Ώστε να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο με τους όρους των ποσοστώσεων δύσκολα θα ήταν η παράταξη παρούσα στις εκλογές .Το πόσο πίστευαν ότι θα κερδίσουν το αποτύπωσε ο πατέρας της δημάρχου πρώην δήμαρχος Ζήσης Μητλιαγκας που την επόμενη των εκλογών δήλωσε ότι ελπίζε να εκλεγεί δήμαρχος η κόρη του αλλά δεν το περίμενε .

Πως διαβασαν λοιπόν το αποτελεσμα των εκλογών οι ΕΝΤΟΣ ??? 

Συνεχιζεται

8 σχόλια:

  1. Το σερρρεςμπομπ διάβασε καθόλου το αποτέλεσμα των εκλογών άραγε; Καταλαβαίνει ότι οι σερραιοι μισούν τον αρχηγό του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόνος είναι θα περάσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τυχερός οποίος βάλει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές, θα βγει αέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμμαχοι σερρεςμπομπιστες δεν καταπινεται με τίποτα αυτή η ήττα του Χρυσάφη στις δημοτικές εκλογές του 2023. Δεν ξεπερνιέται με τίποτα. Να κάνετε συνεχώς πολιτικά μνημόσυνα για παρηγοριά. Σας ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε βρε... Άντε. Πολύ μιλάτε και μέχρι τώρα μόνο ρουσφέτια και απευθείας αναθέσεις. Απίθανα πράγματα μέσα σε 5 μήνες. Νηστικοί να ήσασταν δε θα κάνατε έτσι. Ε

      Διαγραφή
  5. Εσείς τα πασοκια δεν βαρεθήκατε να γράφετε σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, θα τους φύγει πάλι η μαγκιά...

      Διαγραφή
  6. Φίλοι του Serresbomb.
    Φάγατε τόσο ξύλο στις δημοτικές εκλογές με την ήττα του φίλου σας Χρυσάφη και μυαλό δεν βάλατε. Συνεχίζετε και πάλι να υποστηρίζετε τον τοξικό και ανίκανο Χρυσάφη, όπως κάνατε σε όλη την προηγούμενη δημαρχιακή θητεία και συνεχίζετε επίσης να ασκείτε bullying στους αντιπάλους του Χρυσάφη. Πρέπει να ξέρετε όμως, ότι με την τακτική σας αυτή συνεχίζετε να πριμοδοτειτε την Μητλιαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.