Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Βαρβάρα Μητλιαγκα : Έκρυβαν το πρόβλημα «κάτω από το χαλί»…

 


 

 Μεγάλο το πρόβλημα με τις οφειλές του δήμου στην δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης . Για το θέμα μίλησε η δήμαρχοςκ Μητλιαγκα η οποία οπως ανακοίνωσε συντομα θα γινει γνωστος ο τρόπος με τον οποιο η δημοτική αρχη θα αντιμετωπίσει το θέμα.

Ενώ η δήμαρχος άφησε αιχμές και για τις προηγούμενες δημοτικές αρχές που άφησαν το πρόβλημα να διογκωθει




3 σχόλια:

  1. Ενώ εσυ που έκανες παρεμβάσεις για να κρατήσεις στη δουλειά όσους θέλεις και αυτούς που σε ψήφισαν είσαι καλύτερη. Άσε βρε Βαρβάρα που ήρθες στον Δήμο για να εκδικηθείς και να λύσεις τα ψυχολογικά των πρασινοφρουρων. Χειρότερη από Χρυσάφη εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκα μας κάνεις κ. Βαρβάρα!!! Ο Σάκης Γάτσιος, η Δέσποινα Ιλανίδου, η Παναγιώτα Καλώτα, ο Παύλος Καρυπίδης δεν ήταν μέλη της ΔΕΥΑΣ;;; Εσύ κ. Μητλιάγκα και ο Βασίλης Χρυσανθίδης, που κλαίγατε εν χορό όταν σας άφησε για μια έμμισθη θέση, δεν ήσασταν μέλη της Οικονομικής Επιτροπής;;; Τι κάνατε, καφέδες πίνατε;;; Που ήταν ο αρχηγός σας Στέφανος Φωτιάδης, η Χρυσούλα Δρίγκα των 2000 δίσκων;;; Ηλιοπούλου, Μπουρβάνης, Μιχτσόγλου και Καρασουλτάνη, 4 πουλάκια κάθονταν!!! Τους υπηρεσιακούς τους ρωτήσατε ποτέ ή σας έκαναν μάγια όπως οι "Σύμμαχοι";;; Φτάνει τόσο κάρβουνο, 4 χρόνια πετούσατε αετό, 4 χρόνια συνδιοικήσατε και έχετε ευθύνη όχι για αυτό που παραλάβατε αλλά γι αυτό που μαζί παραδώσατε. Πάψτε να παίζετε με τη νοημοσύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς τι κάνατε κοιμόσασταν στο χαλί ή πετούσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.