Σελίδες

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Σέρρες : Ένα κρίσιμο ερώτημα για το Κολυμβητήριο

 



Το ερώτημα απευθύνεται σε όλους τους ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ που εμπλέκονται στην χρήση του Δημοτικού κολυμβητηρίου Σερρών στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.

Ηταν η πρώτη φορά που έπεσαν κομμάτια από μπετόν (επιστημονικά… “επικάλυψη οπλισμού της δοκού”) από ύψος 17+μέτρων στο κολυμβητήριο ή ήταν η πρώτη φορά που αυτό δημοσιοποιήθηκε;;;

Ακούω πως κάποιοι… δυσανασχέτησαν με την γνωστοποίηση στην νέα Δημοτική Αρχή της Βαρβάρας Μητλιάγκα, του περιστατικού της πτώσης κομματιού μπετόν (που ευτυχώς δεν είχε συνέπειες, από τύχη) και που την οδήγησε ΟΡΘΑ στο κλείσιμο του Κολυμβητηρίου.

Μάλιστα κινήθηκαν πιο γρήγορα και από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και πρότειναν “λύσεις” στην λογική του μερεμετιού και του…μπαλώματος, για να ανοίξει ξανά το Κολυμβητήριο.

Να ρωτήσω πάλι: Αυτοί θα εγγυηθούν και την ασφαλή λειτουργία του;;; ή… την επόμενη φορά δεν θα είμαστε και τόσο τυχεροί;;;

Χρήστος Πλακιάς

 

 https://www.anexartitos.gr

1 σχόλιο:

  1. Η επιτροπή που λίγους μήνες πριν έδωσε έγκριση λειτουργίας του κολυμβητηρίου δεν φέρει ευθύνη;
    Τι είδους έλεγχο έκαναν τότε;
    Μήπως να ταρακουνηθούν και αυτοί λίγό πριν είναι αργά;
    Αν θέλουν να κοιμούνται ήσυχοι, ας κάνουν την δουλειά τους σωστά και ας αγνοήσουν επιτέλους τους πολιτικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.