Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Αναβάθμιση αντλιοστασίων άρδευσης του ΤΟΕΒ Ψυχικού και Πεθελινού

 




Υπεγράφη την  Τετάρτη 3 Απριλίου, μεταξύ του Δημάρχου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας, σύμβαση έργου για την προμήθεια και εγκατάσταση σύγχρονου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σε αντλιοστάσια άρδευσης του Δήμου Εμμανουήλ Παπά και αντλιοστάσια του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ)Ψυχικού – Πεθελινού.

Το έργο που προβλέπει την αλλαγή, όλου του συστήματος ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού (αντλίες, ηλεκτρικούς πίνακες κίνησης – αυτοματισμού – ελέγχου) αναμένεται να έχει διπλό όφελος για τους αγρότες του Δήμου με σημαντική μείωση του ενεργειακού κόστους της αγροτικής παραγωγής και επίσης καλύτερη απόδοση στην άντληση νερού με τη χρήση λιγότερων μηχανημάτων.


Το έργο  χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής. Ανάπτυξης και ο προϋπολογισμός μελέτης ανέρχεται στα 4.400.000 ευρώ με τον Φ.Π.Α. 24%.

Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης είναι 23 μήνες (20 μήνες για την παράδοση και 3 μήνες για την εκπαίδευση, την τεκμηρίωση και τη δοκιμαστική λειτουργία του συνολικού συστήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.