Τρίτη 2 Απριλίου 2024

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών : Με επιτυχία η πρεμιέρα του έργου "Αντιγόνη" του Σοφοκλή

 




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του έργου "Αντιγόνη" του Σοφοκλή, το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου, στο Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια» Σερρών.
🎭Η παράσταση δόθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα παρουσία της Δημάρχου Βαρβάρας Μητλιάγκα, επισήμων και πλήθος κόσμου, προσφέροντας μια έντονη και συγκινητική θεατρική εμπειρία στους θεατές της.
🎭Η πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών Βασιλική Πανταζή & ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Γιώργος Ανδρέου, απηύθυναν χαιρετισμό ευχαριστώντας το κοινό για την τιμητική τους παρουσία στην πρεμιέρα.
🎭Ευχαρίστησαν επίσης τον σκηνοθέτη Παντελή Παπαδόπουλο, τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης για το εξαιρετικό αποτέλεσμα που δημιούργησαν, δίνοντας ζωή στους χαρακτήρες και μεταφέροντας με μοναδικό τρόπο το μήνυμα του έργου.
🎭Τη διεύθυνση Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και τον διευθυντή της Δημήτρη Σωτηριάδη για την αγαστή συνεργασία και συμπαράσταση καθώς & όλο το παιδαγωγικό προσωπικό των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης και του Νομού Σερρών, που αγκάλιασε ήδη την παράσταση.
🎭Αντίστοιχες ευχαριστίες απηύθυναν σε όλους όσους συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή την παραγωγή, στο Διοικητικό Συμβούλιο του θεάτρου για τη στήριξη και την άριστη συνεργασία καθώς και στους ανθρώπους του ΔΗΠΕΘΕ – διοικητικό και τεχνικό προσωπικό - , για τη σταθερή προσήλωση με ήθος και αποτελεσματικότητα στους στόχους του θεάτρου μας.
🎭Επόμενες παραστάσεις για το κοινό : 6, 7, 19, 20 Απριλίου 2024
🎭Στο πλαίσιο του θεσμού του Εφηβικού θεάτρου πρωινές μαθητικές παραστάσεις : 26 Μαρτίου έως 12 Απριλίου
🎟️ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ στο link:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.