Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Δήμος Σιντικης : Με το καλημέρα - Αύξηση 80% στα Τροφεία των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών

 



 
Με απόφαση του δημοτικου συμβουλίου Σιντικης , αυξάνονται 80% τα Τροφεία των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών Δημοτικής Ενότητας Κερκίνης και Δημοτικής Ενότητας Πετριτσίου
 
Σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο Φώτη Δομουχτσίδη η δημοτικη αρχή προχώρησε στην αύξηση  επικαλούμενη παράπονά από τους Δημότες του Σιδηροκάστρου γιατί στις Δημοτικές Ενότητες ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ και ΚΕΡΚΙΝΗΣ πληρώνανε λιγότερο" και "όλοι οι Δημότες θα πληρώνουν το ίδιο " !
 
 
 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗ
 
ΑΥΞΗΣΗ 80% στα Τροφεία των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών Δημοτικής Ενότητας Κερκίνης και Δημοτικής Ενοτητας Πετριτσίου (από 40€ σε 70€ το μήνα το παιδί) και 12% στη Δημοτική Ενότητα ΣΙΔΗΡΌΚΑΣΤΡΟΥ (από 60€ σε 70€ ), αποφάσισε Δημοτική Αρχή του κ. Τάτσιου, από φέτος!!!
Όπως αναφέρει " δέχθηκε παράπονά από τους Δημότες του Σιδηροκάστρου γιατί στις Δημοτικές Ενότητες ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ και ΚΕΡΚΙΝΗΣ πληρώνανε λιγότερο" και "όλοι οι Δημότες θα πληρώνουν το ίδιο " !
Ώραία.... ίδια τιμή? Ίδια τιμή.
Αντί λοιπόν να κάνει τα Τροφεία της ΔΕ ΣΙΔΗΡΌΚΑΣΤΡΟΥ και αυτά 40€ όπως προτάθηκε Σύσωμα από την ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,
τα ΑΥΞΗΣΕ στα 70€ και ίδια ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΤΙΜΉ σε όλους!!!!
Αυτή είναι η κοινωνική πολιτική ανάπτυξης και στήριξης των ΝΕΩΝ!!!!
Λύκοι με προβιές προβάτων...
Θεατρίνοι στις πλάτες των Δημοτών!
ΌΛΟΙ οι Δημοτικοί ΤΟΥ σύμβουλοι ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ !!!
ΣΥΣΩΜΗ η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ το ΚΑΤΑΨΉΦΙΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.