Σάββατο 6 Απριλίου 2024

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Απευθείας ανάθεση 4.960 ευρω για παροχή ηχητικών υπηρεσιών

 




 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (ΔΗ.Κ.Ε. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.)


ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Α. Την Ανάθεση παροχής ηχητικών υπηρεσιών για την υλοποίηση των παραστάσεων & των εκδηλώσεων της ΔΗ.Κ.Ε. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών από την 1η Μαρτίου έως και τις 30 Απριλίου 2024”,  στην ατομική επιχείρηση ...............υπηρεσίες και μουσικές εκδόσεις επ. Υπηρεσίες θεάματος
Β. Τη δέσμευση της πίστωσης συνολικού μικτού ποσού 4.960,00 € - συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ  24% σε βάρος του Κ.Α. 02.15.6471.05. στο σκέλος των εξόδων του πρ/σμού του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών χρήσης 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Ε βέβαια ότι αφορά για την πόλη οι απευθείας αναθέσεις πάνε και έρχονται αλλά όσον αφορά για τα χωριά μια ζωή δικαιολογίες ότι δεν μπορούμε πρέπει να βγει κονδύλιο και άλλα ψέματα. Αλλά καλοι μπουνταλαδες και μεις που το ανεχόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε εκεί στο θέατρο Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει. Ήταν που θα τα άλλαζαν όλα. Η πρόεδρος τι λέει; Το Συμβουλιό τους τι λέει; Ντροπή πια. Να μας πουν και πόσα χρωστάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.