Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Πανσερραικος : Τριποντο για να κρατήσει τις αποστάσεις

 


 

 Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, το Σάββατο 30/03/2024 στις 15:00, για την 2η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League.Οι κόκκινοι που στην πρεμιέρα των play out

 πραγματοποιήσαν κακή εμφάνιση στο Αγρίνιο και γνώρισαν την ήττα χρειάζονται το τρίποντο προκειμένου να κρατήσουν την απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού

 


 

Τα εκδοτήρια στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών θα είναι ανοικτά ως εξής:

*Σάββατο 09:30-12:30 ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά ως και τις 12:30 και στη συνέχεια θα κλείσουν.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και λόγω περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων φροντίστε για την έγκαιρη έκδοση των εισιτηρίων σας, είτε ηλεκτρονικά, είτε δια ζώσης και επίσης φροντίστε για την έγκαιρη προσέλευση σας στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι η ακόλουθη:
  • Θύρες 5-5Α: 10€
  • Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους κάθε ηλικίας, χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Ως εκ τούτου απαγορεύεται πλέον κι η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.