Σελίδες

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Δήμος Σερρών : Όταν το παρελθόν επιστρέφει

 


 

Απορρίφθηκε από την ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 .  της Αποκεντρωμένης
Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης . Η προσφυγή της ΚΕΔΗΣ κατά της απόφασης του γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης με την  οποία είχε ακυρώσει την  απόφαση της τότε Προέδρου της επιχείρησης κ Παλάζη με την οποία ανατέθηκε με απευθείας ανάθεση η παροχή υπηρεσιών μουσικού για τη λειτουργία της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου Σερρών κατόπιν διαδικασίας πρόσκλησης για την υποβολή προσφορών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

2 σχόλια:

  1. Διάβασα την ανωτέρω Απόφαση και πρόσεξα, ότι σε αυτήν γίνεται μνεία - παραπομπή σε δεκάδες ή εκατοντάδες διατάξεις Νόμων, Κανονισμών, νομοθετημάτων, ΚΥΑ ,που πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν από τους δημοτικούς άρχοντες, πριν να αποφασίσουν και να υπογράψουν, έστω και μια απλή , όπως στην προκειμένη περίπτωση, ανάθεση παροχής υπηρεσιών ενός μουσικού.
    Ασυναίσθητα το μυαλό μου, δεν ξέρω γιατί, πήγε στην γνωστή φράση..... Που πας εσύ ρε Καραμήτροοοο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι αυτό είχε νομική σύμβουλο η ΚΕΔΗΣ που πληρωνοταν με πολλά λεφτα
    Και το πράγμα είναι απλο ειχαν θέσεις μουσικών και ταλεπορουσαν τον κόσμο και πρώτα πρώτα τα παιδιά -εθελοντες της φιλαρμονικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.