Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Π.Ε Σερρών : Συνάντηση ενημέρωσης για το θέμα της αλόγιστης κοπής δέντρων στον ποταμό Αγγίτη

 


 
 
 
 
 
Συνάντηση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θ. Ξανθόπουλο και ενημέρωση για το θέμα της αλόγιστης κοπής δέντρων στον ποταμό Αγγίτη
Παρούσα η παράταξη “ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας” στη χθεσινή συνάντηση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θ. Ξανθόπουλο, μετά από επιθυμία του ίδιου να ενημερωθεί για το θέμα της αλόγιστης κοπής των δέντρων στον ποταμό Αγγίτη.
Η παράταξή μας, δείχνοντας από την αρχή ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα με την αυτοψία στις 17/11 με την παρουσία του επικεφαλής Γ. Μυλόπουλου, με την παρουσία μελών του συντονιστικού και της εκλεγμένης περιφερειακής συμβούλου στον νομό Σερρών κ. Μαρίας Παπαδημητρίου σε συναντήσεις με τοπικούς φορείς και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, με την υπογραφή του υπομνήματος που συνέταξαν φορείς, σύλλογοι και εμπειρογνώμονες και με
την κατάθεση ερώτησης για γραπτή απάντηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 1/3, ενημερώθηκε εκ νέου για τη νομική, κοινωνική και πολιτική διάσταση του θέματος και για τις περαιτέρω κινήσεις και πρωτοβουλίες για την ανάδειξή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.