Σελίδες

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Σέρρες : Μεγάλη συμμετοχή στη Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας και ενημέρωσης για δότες μυελού των οστών

 




Δήμος Σερρών, Ένωση Εστιατόρων και συναφών Επαγγελμάτων και Σωματείο Δημοτικών  Υπάλληλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και διοργάνωσαν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και χρήσιμη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας και δειγματοληψίας εθελοντών δοτών μυελού των οστών. 

 

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε ομιλία για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών.

 Για το θέμα μίλησαν η Διευθύντρια του Αιματολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Σερρών Κατερίνα Τζιούρα, η Δήμαρχος Σερραίων Βαρβάρα Μητλιάγκα, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Νάσος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων και συναφών Επαγγελμάτων Ν.Σερρών Μπάμπης Τσιλιακούδης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Λευτέρης Κατιρτζόγλου. 



 

 

 https://www.serrespost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.