Σελίδες

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Σιντικης : Συνάντηση του δημάρχου με Ένωση Επαγγελματιών Σιδηροκάστρου

 





Ο συντονισμός ενεργειών της νέας Δημοτικής Αρχής με τους επιχειρηματίες του τόπου είναι καθοριστικής σημασίας για την επίτευξη των τεθέντων οικονομικών στόχων.
Εκ του σωματείου τέθηκε το θέμα της προσέλκυσης επισκεπτών στο Σιδηρόκαστρο από τους χιλιάδες που διέρχονται καθημερινά από το τελωνείο του Προμαχώνα, ώστε να τονωθεί η τοπική οικονομία.
Η Δημοτική Αρχή με μεθοδικότητα και συνέπεια υλοποιεί τον σχεδιασμό τόσο για την προσέλκυση επισκεπτών μέσω των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που αναπτύσσονται στην ευρύτερη περιοχή όσο και με την μεθόδευση νέας πολιτικής στο επιχειρείν με την προσέλκυση επενδυτών.
Τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα!
ΥΓ: συζητήθηκε και το θέμα της εκπόνησης κυκλοφοριακής μελέτης που θα θέσει το πλαίσιο στην ομαλή λειτουργία των καταστημάτων ιδιαίτερα στην πλατεία του Σιδηροκάστρου!
 
Γιώργος Τάτσιος Δήμαρχος Σιντικης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.