Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Οι Σερραιοι που εκλέγονται στο Δ.Σ της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας

 


 

 

Nίκη, με ποσοστό 60% κατέγραψε η παράταξη «Ενωμένοι Αυτοδιοικητικοί» με επικεφαλής, τον Δήμαρχο Πυλαίας –Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα για την ανάδειξη των νέων οργάνων, Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).


Στο νέο 25μελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΚΜ, η παράταξη του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, λαμβάνει 16 έδρες (11 Δήμαρχοι και 5 Δημοτικοί Σύμβουλοι), ενώ έλαβε 128 ψήφους σε σύνολο 211 ψηφοδελτίων και ποσοστό 60%.

Η παράταξη «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Κεντρικής Μακεδονίας» με επικεφαλής το Δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη, έλαβε 77 ψήφους και 9 έδρες (4 δήμαρχοι και 5 δημοτικοί σύμβουλοι).

Ο μεμονωμένος υποψήφιος Βασίλης Τομπουλίδης, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έλαβε 5 ψήφους, και 2 ψήφους ο επίσης μεμονωμένος υποψήφιος Ηλίας Σμήλιος, δημοτικός σύμβουλος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, επικεφαλής της παράταξης «Ανυπακοή στις γειτονιές των Αμπελοκήπων – Μενεμένης». Οι κ.κ. Τομπουλίδης και Σμήλιος δεν εκλέγουν κανένα μέλος στο νέο Δ.Σ.

Με την παράταξη Καιτεζιδη εκλέχθηκε ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παππα Δημήτρης Νότας 

Με την παράταξη του κ Δανιηλιδη εκλέχθηκε ο δήμαρχος Ηράκλειας κ Κοτσακιαχίδη 

O αντιδήμαρχος Σερρών κ Αθανάσιος Γάτσιος εκλέχθηκε αντιπρόσωπος Για τη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ

Δεν εκλέχθηκε ο πρώην δήμαρχος Σιντικης κ Φώτης Δομουχτσιδης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.