Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Ηράκλειας : Κοπή βασιλόπιτας στο Γεφυρούδι

 




Σε εορταστικό κλίμα και με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον πρόεδρο του Γεφυρουδίου Ηρακλή Τρυγούση ,η κοπή βασιλόπιτας.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της πρώην κοινότητας Γεφυρουδίου και παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης, ο πρώην Δήμαρχος Κουτσάκης Γεώργιος,οι αντιδήμαρχοι Τάσος Νεολιατζης, Νατάσα Χαλκίδου ,Βαλάντης Παπαγεωργίου, η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ζωή Μαρίγκου , οι τοπική σύμβουλοι Άρης Φλώρος και Μαρία Τσαμπάζη, ο πρώην πρόεδρος Ιωάννης Μαυρουδής , ο πρώην Αντιδήμαρχος Πασχάλης Τόσιος , οι βουλευτές Θεόφιλος Λεονταρίδης, Φωτεινή Αραμπατζή και Κώστας Μπούμπας. Την εκδήλωσε ευλόγησε ο πατέρας Ιωάννης Βλασάκης εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γεφυρουδίου .
Ο πρόεδρος και ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυναν ευχήθηκαν καλή και δημιουργική χρονιά και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα εργαστούν από κοινού για τα καλύτερα αποτελέσματα για το χωριό.
 
 

Τα νέα του Δήμου Ηράκλειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.