Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Έχετε γραμμα

 


 

 

 Δελτίο τύπου του δήμου Σερρών με ημερομηνία 16 Φεβρουαρίου 2023

 

 Το έργο, προϋπολογισμού 1,345 εκατ.ευρώ με χρηματοδότηση από το Πράσινο Σημείο, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2023 συμβάλλοντας καθοριστικά στην αισθητική, λειτουργική και περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής των Σφαγείων.

 Ενα περίπου χρόνο μετά .Οχι απλά το πάρκο δεν τελείωσε όπως είχε ανακοινωθεί αλλα διαβάστε .Το κείμενο συνοδεύεται και απο φωτογραφίες που δείχνουν σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα το υποτιθέμενο πάρκο << πνεύμονας πρασίνου και αναψυχής >. οπως ανεφερε το δελτιο τύπου

 Κειμενο : Στεφανος Τζουμακας

Με αφορμή την πρόσφατη ορκομωσία της νέας Δημάρχου Βαρβάρα Μητλιάγκα και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. 
 
Τα προβλήματα αμέτρητα και η γενική εικόνα στον Δήμο Σερρών μόνο ευχάριστη δεν είναι.Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και γρασίδι
Οι γιορτές πέρασαν. Έσβησαν τα φώτα, κατέβηκαν τα στολίδια των Χριστουγέννων και η πόλη μας παραμένει στο σκοτάδι με την ελπίδα να ολοκληρωθεί η κάθε προεκλογική υπόσχεση που δόθηκε για το καλό φυσικά των Σερραίων πολιτών. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο
 Σε όλες τις επίσημες έρευνες και ανακοινώσεις η πόλη μας δυστυχώς βρίσκεται μόνιμα στις τελευταίες θέσεις της χώρας.
 
 Δύσκολο το έργο σας και γιαυτο πιστεύω οτι θα δοθεί χρόνος απο τους πολίτες για να τα τοποθετήσετε σε μια σειρά τα προβλήματα και να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης.Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Πήρα την πρωτοβουλία να αναδείξω την κατάσταση για ακόμη μια φορά καθώς απο τις προηγούμενες δημοσιοποιήσεις δεν υπήρξε κινητοποίηση απο τον απερχόμενο Δήμο. Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Καθημερινά στην περιοχή των παλαιών Σφαγείων αντιμετωπίζουμε την παρακάτω εικόνα.
 
Παρατημένα όλα και επικίνδυνα, αφημένα στη τύχη τους μήπως και με την προυπόθεση οτι τα χρήματα υπάρχουν (όπως ενημερώθηκα) γίνουν απο μόνα τους. 
 
 
Η εικόνα των έργων στην περιοχή και γενικά στην πόλη απελπιστική δίχως αρχή μέση και τέλος. 
 
Οι εικόνες πιστεύω αρκούν για να καταλάβετε την αγανάκτηση και την υπομονή που δείχνουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής για την σημερινή εικόνα. 
 
Παρακαλώ πολύ για τις άμεσες ενέργειες σας για την αποκατάσταση της εικόνας ενός απο τα μεγαλύτερα πάρκα της πόλης. 
 
Έχει περάσει ένα έτος απο την πλήρη εγκατάλειψή του. 
 
Τα χρήματα είναι δεσμευμένα όπως ο ίδιος έχω ενημερωθεί, σχέδιο υπάρχει, δεν υπάρχει όμως υπομονή. 
 
Μην περιμένουμε άλλο ένα έτος πετώντας το μπαλάκι απο τον έναν στον άλλον μέχρι να βγάλετε ένα πόρισμα για το τι έχει γίνει.
 
 Έργα θέλουμε και όχι να τρωγόμαστε ο ένας με τον άλλον, απο αυτά είμαστε χορτασμένοι
Αναμένουμε…
Τέλος να ευχηθώ Συγχαρητήρια και καλή θητεία σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο με ευχάριστη για μένα νότα οι νέοι που το απαρτίζουν.
Άτομα ικανά, τίμια με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά!
Ευχαριστώ
ΥΓ. Μικρά καθημερινά έργα χρειάζεται η πόλη μας για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας. Είναι προτιμότερο απο μεγάλα που μένουν σε υποσχέσεις και μακέτες…

4 σχόλια:

  1. Ο Χρυσάφης έφυγε και άφησε πίσω του συντρίμμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΩΡΑ Η ΒΑΡΒΑΡΑ,,,,,,,,,,ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙ ΣΕΡΡΕΣ,,,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ....ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που το κατάλαβες εσύ σε 22 μέρες ρε τζιμάνι;

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.