Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : Η Τακτικη της στρουθοκαμήλου



 

 

 Συνεδρίασε την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 η δημοτική επιτροπη του δήμου Σερρών. Τα περισσότερα θέματα ήταν ορισμοί δικηγόρων για εκδικάσεις ασφαλιστικών μέτρων  συμβασιούχων Covid 19 οι οποίοι διεκδικούν την παράταση των συμβάσεων εργασίας .Τόσο από την πλευρα της δημοτικής αρχής οσο και από την πλευρα της αντιπολίτευσης δεν  υπήρξε ξεκάθαρη θέση για το τι πιστεύουν οτι πρέπει να γίνει με αυτή την κατηγορία εργαζομένων.Πιθανόν και οι δυο πλευρές  ελπίζουν την λύση να την δώσουν τα δικαστήρια

4 σχόλια:

  1. Αγαπητέ συντακτα, οι τρεις εκπρόσωποι της συμμαχίας Σερραίων ήταν ξεκάθαροι στην τοποθέτηση τους στο θέμα των εργαζομενων Covid.
    Ζητήσαμε από τον πρόεδρο της ΔΕ να προσθέσει στην εισήγηση την παράγραφο που υπήρχε σε προηγούμενη εισήγηση της πλειοψηφίας , ότι δηλ την κρίσιμη περίοδο Covid , αυτοί οι εργαζόμενοι ήταν ιδιαίτερα χρήσιμοι στον Δήμο.
    Έτσι και έγινε.
    Χθες μάλιστα το μεσημέρι 12 υπάλληλοι καθαριότητας και πρασίνου πήραν από τα δικαστήρια Αθηνών παράταση στην εργασία τους μέχρι τις 15 /10.
    Όμως χθες υπήρχαν σπουδαία θέματα στη ΔΕ, όπως η παράταση για 7 μισή μήνες στην παράδοση της μελέτης του νέου κολυμβητηρίου και αλλά θέματα εξαιρετικού ενδιαφέροντος.
    Σπύρος Μισιρλής
    Δημ σύμβουλος
    Σερρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή όσοι προσπαθούμε μέσω ΑΣΕΠ να βρούμε μια δουλειά σοβαρή πως πρέπει να νιώσουμε κ. Μυσιρλή; Οι "εργαζόμενοι covid" τι περισσότερο έχουν από εμάς και παρακάμπτουν τη νόμιμη διαδικασία;

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ μου μιλάτε σε φανατικό θιασώτη της νομιμότητας και της ισονομίας.
      Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι οι εργαζόμενοι αυτοί πρέπει να μονιμοποιηθούν επειδή προσέφεραν έργο στο δήμο τη περίοδο κοβιντ.
      Όμως πρέπει να έχουμε ίδια μέτρα και σταθμά για όλους μέχρι η αργή ελληνική δικαιοσύνη οριστικοποιήσει τις αποφάσεις της.
      Σπύρος Μισιρλής

      Διαγραφή
  2. “...την κρίσιμη περίοδο Covid...” ωραία!!! και τώρα που η περίοδος δεν είναι κρίσιμη, ώρα είναι να πάνε σπίτια τους και όταν γίνει διαγωνισμός ΑΣΕΠ θα έχουν ένα κάρο προϋπηρεσία και προβάδισμα γιατί είχαν βίσμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.