Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Υπάρχει Αγαστή συνεργασία ???

 


 

Πριν από 10 μέρες  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, επισκέφτηκε Τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο .Μεταξύ άλλων στο δελτίο τύπου του Επιμελητηρίου αναφέρεται οτι << Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς  επισήμανε πως το Επιμελητήριο προσβλέπει στη συνέχιση της αγαστής και ουσιαστικής συνεργασίας που υπήρχε όλα τα προηγούμενα χρόνια.>>

Το ερώτημα βέβαια ειναι πως αντιλαμβάνεται την αγαστή συνεργασία ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ  .

Γιατι σήμερα Δευτέρα 22 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμενη ( εδώ και πολύ καιρό ) να πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της ΠΕ Σερρών.  Ημερίδα με θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός στη Γεωργία».

Την ίδια μέρα και την ώρα που θα ολοκληρώνεται η ημερίδα , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου έχει προγραμματίσει να γινει σύσκεψη -συνάντηση των εκπροσώπων των Αγροτών με την ΟΕΒΕΣΣ, τον Εμπορικό Σύλλογο και των Σωματείων της Ομοσπονδίας.

Που να μην είχαν και αγαστή συνεργασία

 

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.