Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνουπολη : Προηγούνται οι αποτυχοντες υποψήφιοι και οι συγγενείς τους

 




Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει

 Στους δήμους της Λιμνουπολης έμμισθες δεν ειναι μόνο οι θέσεις των αντιδημάρχων και των προέδρων οργανισμων. Αλλά υπάρχουν και άλλες   ( πάντα καλοπληρωμένες θέσεις ) αντιπροέδρων , ειδικών συνεργατών και λοιπά .Σε έναν λοιπόν εκ των δήμων της Μυθικης Λιμνουπολης ο αποτυχών δήμαρχος  ( στις πρόσφατες εκλογές ) είχε δεχθεί σκληρή κριτική από την τότε αντιπολίτευση και σημερινή δημοτική αρχή. Οτι σε όλες αυτές τις θέσεις είχε βολέψει αποτυχόντες υποψηφίους της παράταξης του και τους συγγενής τους .Και οι νέοι μόλις ανέλαβαν παρά το οτι υποσχόταν αξιοκρατία και όλα τα ωραία που ακούγονται μέχρι να πειστεί ο κυρίαρχος λαός να δώσει την ψήφο του .Άρχισαν να εφαρμόζουν την τακτική του προκατόχου τους . Από πόρτες και παράθυρα τρουπώνουν  οι δικοι τους μου ψιθύρισε ο σμπίρος

  Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.