Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Νέα επεισόδια στο σήριαλ του ..... ¨¨ γιοφυριού της Άρτας¨ ¨¨¨

 


 

Κλείσαμε 4 και πλέον χρόνια από τότε που εξαγγέλθηκε η κατασκευη του νέου κολυμβητηρίου στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας. Ο πρώην δήμαρχος κ Χρυσαφης  το 2019 ανακοίνωσε  οτι το 2022 θα είχε ολοκληρωθεί η κατασκευη του .Μόνο που το 2022 ( Μαιο ) αντι για εγκαίνια του νέου κολυμβητηρίου υπογράφηκε η ανάθεση για την εκπόνηση  της μελέτης για την κατασκευη του κτηρίου .Τοτε ο  κ Χρυσαφης ανακοίνωσε οτι εντός του 2023 θα ξεκινήσει η κατασκευη .Το 2023 οχι μόνο δεν ξεκίνησε η κατασκευη , αλλά τον Μάιο το δημοτικό συμβούλιο έδωσε 7μηνη παράταση για την ολοκλήρωση της μελέτης . Το 7μηνο πέρασε και η μελέτη δεν παραδόθηκε ( τι έκπληξη ). Και χθες 22/1/2024 η δημοτική επιτροπη έδωσε νέα παράταση 7,5 μηνών . Οπότε το σήριαλ θα συνεχιστεί στο τέλος του καλοκαιριού όταν θα πρέπει να παραδοθεί η μελέτη

1 σχόλιο:

  1. Ήταν υποχρεωμένη να δώσει παράταση, υπήρξε Παύση εργασιών για διάστημα 5 μηνών λόγω του ότι η δημοτική αρχή του Χρυσάφη δεν είχε χρήματα να πληρώσει.
    Άρα έπρεπε να δώσουν παράταση προθεσμίας σύμφωνα με τον νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.