Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : Οι ΕΝΤΟΣ δικαιώνουν τους Συμμάχους

 


 

 Ουκ ολίγες φορές η δημοτική αρχή των Συμμάχων δέχθηκε δριμεία κριτική από την αντιπολίτευση ( ανάμεσα τους και τωρινοί αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης των ΕΝΤΟΣ ).Γιατι κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος των θέσεων των ειδικών συνεργατών με πρόσληψη δικηγόρων .

Η κυβέρνηση των ΕΝΤΟΣ όμως έρχεται με τις πράξεις της να δικαιώσει τους Συμμάχους. Αφού στην πρώτη πρόσκληση για την πρόσληψη ειδικών συνεργατών από τους πέντε οι τρεις είναι δικηγόροι

3 σχόλια:

  1. Αγαπητοί φίλοι του Serresbomb.
    Για να πειστουμε και εμείς οι αναγνώστες σας, για αυτά που γράφετε, αν σας είναι εύκολο θα θέλαμε να μας παρουσιάστε κάποιες δηλώσεις σημερινών αντιδημαρχων και δημοτικών συμβούλων των ΕΝΤΟΣ, που ασκούσαν δριμεία κριτική για τις προσλήψεις ειδικών συνεργατών - νομικων στην Δημοτική αρχή Χρυσάφη. Διότι αν δεν παρουσιάστε τέτοιες δηλώσεις, τότε είναι επόμενο να καταλήξουμε στο συμπέρασμα, ότι είναι ψέματα αυτά που γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε εντοσιτες ήρεμα λίγο... Ακόμη δεν αναλάβατε... Θα δέχεστε κριτική... Αυτό δεν είναι τίποτα τώρα κάνουμε υπομονή γιατί είναι αρχή ακόμη... Σε λίγο καιρό θα αρχίσουν τα δύσκολα για εσάς...

      Διαγραφή
  2. Κοινό μυστικό όλων στην πόλη ήταν η απαίτηση η νέα δημοτική αρχή να προσλάβει όσο το δυνατόν λιγότερους ειδικούς συμβούλους. Και τα ίδια τα στελέχη της Νέας δημοτικής αρχής σε συζητήσεις φιλοσοφικου περιεχόμενου όπως αποδείχθηκε κατηγορούσαν τον κ. Χρυσαφη και την παρέα του για την πρόσληψη ειδικών συμβούλων. ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: ΕΥΤΥΧΏΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΚΟ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ. ΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΝΈΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΊΡΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ. ΚΑΤΑΚΑΙΜΕΝΗ ΣΕΡΡΕΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.