Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

ΔΕΥΑΣ : Προσπάθεια εξαπάτησης επιχειρήσεων

 


 

Με ανακοίνωση της η ΔΕΥΑΣ  ενημερώνει επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται οτι επιτήδειοι παριστάνουν τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΣ και επικοινωνούν με συνεργαζόμενα καταστήματα, προκειμένου να αποσπάσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς των καταστηματαρχών και με διάφορα τεχνάσματα ζητούν να τους καταβληθούν χρήματα.

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΔΕΥΑ Σερρών επιχειρώντας με διάφορες μεθοδεύσεις να αποσπάσουν χρήματα από επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τη δημοτική επιχείρηση.

Περιήλθε σε γνώση μας, πως επιτήδειοι παριστάνουν τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΣ και επικοινωνούν με συνεργαζόμενα καταστήματα, προκειμένου να αποσπάσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς των καταστηματαρχών και με διάφορα τεχνάσματα ζητούν να τους καταβληθούν χρήματα.
Η ΔΕΥΑ Σερρών, εφιστά την προσοχή και γνωστοποιεί πως ουδέποτε θα ζητήσει τραπεζικές και άλλες πληροφορίες από τους συνεργαζόμενους επιχειρηματίες και αν υποπέσει στην αντίληψη οποιουδήποτε ανάλογο περιστατικό, να απευθύνει στην αστυνομία και να ενημερώσει και την ΔΕΥΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.