Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Κοιτα να μαθαίνεις : Στροφή... 360 μοιρών από τον δήμαρχο

 




Την υφυπουργό Σοφία Βούλτεψη συνάντησε ο Δήμαρχος Σιντικής Γεώργιος Τάτσιος με φόντο το Κλειδί και την ποιότητα ζωής των δημοτών του Δήμου Σιντικής. όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Τάτσιος.

Μεταστροφή του Δημάρχου μας που έγραφε πίσω στο 2020:
Γεώργιος Τάτσιος : ΜΑΓΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ.   Τοπικοι άρχοντες έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου που έλεγαν ΌΧΙ στην δομή. Ο εισαγγελέας δεν παρενέβη... Οι αστυνομικοί υπάλληλοι Σερρων δηλώνουν δημόσια ότι αδυνατούν να περιφρουρησουν 650 λαθρομετανάστες. Παρατρεχαμενοι του Δημάρχου αλιευουν (δυστυχεις) συμπολίτες μας για να αναλάβουν καθήκοντα φύλακα των λαθρομεταναστων... Χωρις εξοπλισμό... Χωρις εκπαίδευση.... Οι 650 προέρχονται από την Τουρκία με χιλιάδες κρούσματα κορωνοιου.... Κατά τ άλλα  ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ.... ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΟΛΈΜΗΣΑΝ ΣΕ ΕΚΕΊΝΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ

Tatsios Giorgos
10 Μαρτίου 2020  · 
ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
Ήταν το σύνθημα στην διαμαρτυρία Ενεργών Πολιτών Σιντικής την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020
 
 

 
ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ
Ενώ σήμερα γράφει τα παρακάτω:
Γεώργιος Τάτσιος : Στην συνάντηση με την υφυπουργό κ.Σοφία Βούλτεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ασφάλεια, στην διατήρηση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας και στην λειτουργία της Δομής στο Κλειδί.
Οι αυξανόμενες ροές των τελευταίων εβδομάδων μας ανησυχούν και μας θέτουν σε εγρήγορση!
 
 
 https://www.sidirokastro.org/
 

1 σχόλιο:

  1. Αν κάνει στροφή 360 μοιρών, αυτό σημαίνει ότι στοχεύει στο ίδιο σημείο και όχι στο αντίθετο. Δημοσιογράφε στη γεωμετρία πόσο βαθμό είχες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.