Σελίδες

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Βαρβαρα εναντιον Μητλιαγκα

 


 

 Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Νέας Δημοτικής Αρχής από τη νεοεκλεγείσα Δήμαρχο Βαρβάρα Μητλιαγκα .Η νέα δήμαρχος επέλεξε να είναι και πρόεδρος στην ΔΕΥΑΣ . Με δεδομένη την κόντρα δήμου και ΔΕΥΑΣ για το θέμα των οφειλών. Θα έχει ένα ενδιαφέρον η ΔΕΥΑΣ με υπογραφή της προέδρου κ Μητλιαγκα να αποστέλλει εξώδικα στον δήμο .Και ο δήμος με υπογραφή της δημάρχου κ Μητλιάγκα να ανταπαντά με  τα δικά του εξώδικα στην ΔΕΥΑΣ . Και αν το θέμα καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες θα είναι γινεται ακομη καλύτερο .Να δούμε την πρόεδρο κ Μητλιάγκα να υπερασπίζεται τις απαιτήσεις της ΔΕΥΑΣ και την δήμαρχο κ Μητλιάγκα να υπερασπίζεται τις απαιτήσεις του δήμου

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή η παρωδία "ΔΕΥΑΣ εναντίον Δήμος" δε σας φάνηκε περίεργο τόσο καιρό. Το να βρει λύση δε σας πέρασε από το μυαλό ε; Δεν είναι όλοι σαν τον Χαλκιόπουλο και τον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.